Til toppen

&klevering toalettveske fløyel rosa

Produktnummer: 106111
Lagerbeholdning:

inkl. mva

Toalettveske i fløyel, rosa, fra &Klevering

Toalettveske i fløyel, rosa, fra &Klevering. Nydelig toalettveske i myk fløyel og med en lekker, gullfarget glidelås. Her er det god plass til det aller viktigste, perfekt til både korte og lange turer!
PS. Bruk den gjerne hjemme også, kjempefin til oppbevaring av sminke, smykker eller andre småting!  

 

Lengde 22 cm
Bredde 8 cm
Høyde 10 cm
Colour Rosa
Materiale Fløyel

&klevering toalettveske fløyel blå

Toalettveske i fløyel, blå, fra &Klevering
106110

&klevering toalettveske fløyel mørk grønn

Toalettveske i fløyel, mørk grønn, fra &Klevering
106112

ban.do drikkeflaske glitter bomb color block

Drikkeflaske, Glitter bomb color block, fra Ban.do. En glitrende skjønnehet av en drikkeflaske! Nok motivasjon i seg selv til å fylle den opp med vann eller annet leskende, for så å ta fatt på en joggetur, dra på treningssentrert eller på en herlig vandring i skogen. Fri for BPA, bly og ftalater. Vaskes for hånd.
104439

hay frotte håndkle 50x100 rosa

Håndkle 50x100 cm, Frotté i rosa, fra Hay
107058

skandinavisk duftpinner rosenhave

Duftpinner, Rosenhave, fra Skandinavisk. En romantisk duftblanding fra nordiske rosehager, med lukt av albarose, hylleblomst, solbær og liljekonvall. Duftpinnene fra Skandinavisk sprer en diskré og deilig duft i hjemmet i flere måneder. Jo flere pinner du bruker samtidig, desto sterkere blir duften. Snu gjerne pinnene ukentlig for full dufteffekt. 3 tykke pinner er inkludert. Den deilige duftblandingen kommer i en dekorativ glassbeholder, som fint kan gjenbrukes som en blomstervase når duften har fordampet.
105785