Til toppen

Kontor

Hos Ting finner du kontorrekvisita og dekorative kontor ting.

Visning
/
Sortering
NY

Broste Stativ Holly svart

Stativ Holly svart fra Broste
110656
NY

design letters notatbok budget sort

Notatbok, Budget book fra Design Letters.
109589
NY

design letters oppskriftsbok foodie

Oppskriftsbok, Foodie, fra Design Letters.
109590
NY

design letters ukeplanlegger rosa

Ukeplanlegger, rosa, fra Design Letters.
109586

ban.do penn take care sett/3

Sett med 3 kulepenner, Take Care, fra Ban.do.
108170

monograph evighetskalender eternity betong

Evigehtskalender, Eternity, fra Monograph.
107956

design letters wedding book

Wedding book, fra Design Letters.
107338

ban.do dream penn chroma

Dream penn, Chroma, fra Ban.do. Gjør skrivestunden til en drøm med denne fargerike og flotte pennen, med sort blekk og et smilende stempel i enden.
105950

ban.do notatbok forever busy l

Notatbok, Forever busy i størrelse large/stor, fra Ban.do. Flott notatbok med tykk perm og gullfarget spiral. Gullfarget og dekorert med en kul tekst i store bokstaver. I denne har du god plass til å skrive ned alle dine kreative tanker og brilliante ideer! Boka inneholder 160 linjerte sider - en av dem med praktisk lomme, det er plass til datomerking på hver side, og en herlig oppmintring i midten gjør dette til en notatbok utenom det vanlige!
105949

ban.do notatbok moonstone S

Notatbok, Moonstone i størrelse small/liten, fra Ban.do. Flott notatbok med tykk perm og messingfarget spiral, og dekorert med et herlig mønster i nydelige pastellfarger. I denne har du god plass til å skrive ned alle dine kreative tanker og brilliante ideer! Boka inneholder 160 linjerte sider - en av dem med praktisk lomme, det er plass til datomerking på hver side, og en herlig oppmuntring i midten gjør dette til en notatbok utenom det vanlige!
105947

idlewild penn speckled luxe

Penn, Speckled Luxe, fra Idlewild.Co. Pennen du ikke låner bort! Lekker kulepenn, dekorert med prikker og en herlig rosafarge, samt detaljer i gullfarget metall. Fin til notater og brev, fin på arbeidspulten, og fin å gi bort i gave! Pennen har sort blekk og er av meget god kvalitet.
104461

idlewild penn prickly pear luxe

Penn, Prickly Pear Luxe, fra Idlewild.Co. Pennen du ikke låner bort! Lekker kulepenn, med fargerikt motiv og detaljer i gullfarget metall. Fin til notater og brev, fin på arbeidspulten, og fin å gi bort i gave! Pennen har sort blekk og er av meget god kvalitet.
104460