Kontor

Sorter etter:

Ban.do klistremerkebok part three

Klistremerkebok, Part three, fra Ban.do. Herlig bok fylt med flotte, fargerike, morsomme og praktiske klistremerker! Perfekt til kalenderen og almanakken. Her finner du både ulike symboler, bokstaver, stjernetegn,
95010

Ban.do notatbok Only the beginning L

Notatbok, Only the beginning, i stor/large fra Ban.do. En inspirerende notatbok med 160 linjerte sider, og den motiverende teksten
101344

Ban.do notatbok Paradiso small

Notatbok, Paradiso, i small fra Ban.do. Blomstrere og fargerik notatbok, som inneholder 160 linjerte sider.
101345

Ban.do post-it sett i am very busy

Sett med post-it, I am very busy, fra Ban.do. Post-it med personlighet! Herlig sett med 8 ulike post-it-blokker, 100 ark pr.blokk. Den store måler 7x13,5 cm, de mellomste måler 5,7x6,8 cm og de minste måler 1,7x5,7 cm. Bruk disse herlighetene i kalenderen, på matpakka til kjæresten, eller skriv en hyggelig beskjed og fest den på kontorpulten til favorittkollegaen!
95011

Design Letters Monthly Planner månedsplanlegger

Praktisk og kul månedsplanlegger, Monthly planner, fra Design Letters. Månedsplanleggeren er laget i papir. Den er spiralbundet, og kan enkelt henges opp på veggen. Det følger med to ark med klistremerker for tydelig markering bursdager, ferie, advent og helger. 
86715

Design Letters blyanter AJ Vintage Flower 5pk

Sett med 5 blyanter i serien Vintage Flower, fra Design Letters. Det nydelige mønsteret med anemoner inngår i serien AJ Vintage Flowers. Det botaniske mønsteret ble laget av Arne Jacobsen under Andre Verdenskrig mens han bodde i eksil i Sverige. Mønsteret fikk en spesiell og personlig rolle i Jacobsens liv. Design Letters har fått enerett på mønsteret, og lanserte i 2016 en rekke produkter med dette nydelige mønsteret. Det botaniske mønsteret gir blyantene et romantisk utseende og er perfekt som en liten gave til den skriveglade. 
86720

Design Letters notatbok AJ Vintage Flower liten

Liten notatbok med mønsteret, Vintage Flower, fra Design Letters. Det nydelige mønsteret med anemoner inngår i serien AJ Vintage Flowers. Det botaniske mønsteret ble laget av Arne Jacobsen under Andre Verdenskrig mens han bodde i eksil i Sverige. Mønsteret fikk en spesiell og personlig rolle i Jacobsens liv. Design Letters har fått enerett på mønsteret, og lanserte i 2016 en rekke produkter med dette nydelige mønsteret.
86721

Design Letters notatbok AJ Vintage Flower stor

Stor notatbok med mønsteret, Vintage Flower, fra Design Letters. Det nydelige mønsteret med anemoner inngår i serien AJ Vintage Flowers. Det botaniske mønsteret ble laget av Arne Jacobsen under Andre Verdenskrig mens han bodde i eksil i Sverige. Mønsteret fikk en spesiell og personlig rolle i Jacobsens liv. Design Letters har fått enerett på mønsteret, og lanserte i 2016 en rekke produkter med dette nydelige mønsteret.
86722

Ferm Living clipboard A5

Smart brett med klype på, Clipboard, i størrelse A5 fra ferm LIVING. Et enkelt brett i røykt eik, med flere bruksområder. Dette fine brettet kan for eksempel henges opp på veggen med et bilde i klypen, så har du en enkel ramme rundt en barnetegning, og bildet kan enkelt skiftes ut etterhvert som kunstverkene strømmer på! Med forskjellige bilder på hvert brett, vil du da få et særegent uttrykk, som likevel fremstår ryddig og oversiktlig.
86768

Ferm Living square magasinholder grå

Magasinholder, Square, i grå fra ferm LIVING. Hold orden på favorittmagasinene med denne dekorative magasinholderen i pulverlakkert metall.
86761

Ferm Living square magasinholder grønn

Magasinholder, Square, i grønn fra ferm LIVING. Hold orden på favorittmagasinene med denne dekorative magasinholderen i pulverlakkert metall.
86762

House Doctor oppslagstavle mesh gull

Gullfarget oppslagstavle, Mesh, fra House Doctor. Oppslagstavlen har en liten "lomme" foran, som er super til oppbevaring av brev og lignende. Superfin til gangen - for oppbevaring av nøkler, lommebøker, solbriller etc. Passer utmerket på kontoret, for beskjeder, inspirasjon, regninger etc. 
85759