Koziol

Koziol er en tysk merkevare som produserer hele sitt sortiment i tyskland. Koziol`s filosofi er å lage kunst av hverdagsprodukter. Sammen med inhouse designere, samarbeider koziol også med anerkjente designere som Matteo Thun & Allessandro Mendini. Koziol har stort fokus på bærekraftig design og miljøvennlig produksjon. I sin produksjon bruker koziol ikke herdet plast, ingen bpa eller softnere og alt avfall gjenvinnes. Koziol har hele sin verdikjede plassert i erbach i odenwal-skogen. Design, modellering, utvikling, markedsføring, produksjon og lager – alt i gåavstand fra hverandre.

Sorter etter:

Koziol Del søppelbøtte M grå

Søppelbøtte, Del,  i grå med svinglokk fra Koziol. Laget i plast. Størrelse medium. 
87345

Koziol Del søppelbøtte M hvit

Hvit søppelbøtte med svinglokk i plast fra Koziol, fra serien Del. Finnes i ulike farger og størrelser. Denne er i størrelse medium.    
18329

Koziol Del søppelbøtte M mint

Søppelbøtte, Del,  i mint med svinglokk fra Koziol. Laget i plast. Finnes i ulike farger og størrelser. Denne i størrelse medium. 
87344

Koziol Del søppelbøtte M svart

Svart søppelbøtte med svinglokk i plast fra Koziol, og serien Del. Finnes i ulike farger og størrelser. Denne i størrelse medium.   
34053

Koziol Del søppelbøtte S grå

Søppelbøtte, Del,  i grå med svinglokk fra Koziol. Laget i plast. Finnes i ulike farger og størrelser. Denne er i størrelse small.   
87343

Koziol Del søppelbøtte S hvit

Hvit søppelbøtte med svinglokk i plast fra Koziol, og serien Del. Finnes i ulike farger og størrelser. Denne i størrelse small (liten). 
21661

Koziol Del søppelbøtte S mint

Søppelbøtte, Del,  i mint med svinglokk fra Koziol. Laget i plast. Størrelse small.   
87342

Koziol Del søppelbøtte S svart

Svart søppelbøtte med svinglokk i plast fra Koziol, og serien Del. Finnes i ulike farger og størrelser. Denne i størrelse small.   
34052

Koziol Del søppelbøtte XS grå

Søppelbøtte, Del,  i grå med svinglokk fra Koziol. Laget i plast. Finnes i ulike farger og størrelser. Denne er i størrelse extra small.   
87341

Koziol Del søppelbøtte XS hvit

Hvit søppelbøtte med svinglokk i plast fra Koziol. Søppelbøtten er fra serien Del, og i størrelse extra small. Praktisk til bruk på kjøkken eller bad.   
34061

Koziol Del søppelbøtte XS mint

Søppelbøtte, Del,  i mint med svinglokk fra Koziol. Laget i plast. Størrelse extra small.   
87340

Koziol Del søppelbøtte XS svart

Svart søppelbøtte med svinglokk i plast fra Koziol. Søppelbøtten er fra serien Del, og i størrelse extra small. Praktisk til bruk på kjøkken eller bad.   
34062