Koziol

Koziol er en tysk merkevare som produserer hele sitt sortiment i tyskland. Koziol`s filosofi er å lage kunst av hverdagsprodukter. Sammen med inhouse designere, samarbeider koziol også med anerkjente designere som Matteo Thun & Allessandro Mendini. Koziol har stort fokus på bærekraftig design og miljøvennlig produksjon. I sin produksjon bruker koziol ikke herdet plast, ingen bpa eller softnere og alt avfall gjenvinnes. Koziol har hele sin verdikjede plassert i erbach i odenwal-skogen. Design, modellering, utvikling, markedsføring, produksjon og lager – alt i gåavstand fra hverandre.

Sorter etter:
Tilbud

Koziol Del søppelbøtte M grå

Søppelbøtte, Del,  i grå med svinglokk fra Koziol. Laget i plast. Størrelse medium. 
87345
Tilbud

Koziol Del søppelbøtte M hvit

Hvit søppelbøtte med svinglokk i plast fra Koziol, fra serien Del. Finnes i ulike farger og størrelser. Denne er i størrelse medium.  
18329
Tilbud

Koziol Del søppelbøtte M mint

Søppelbøtte, Del,  i mint med svinglokk fra Koziol. Laget i plast. Finnes i ulike farger og størrelser. Denne i størrelse medium. 
87344

Koziol Del søppelbøtte M svart

Svart søppelbøtte med svinglokk i plast fra Koziol, og serien Del. Finnes i ulike farger og størrelser. Denne i størrelse medium.  
34053
Tilbud

Koziol Tannbørsteglass grå

Tannbørsteglass, LOOP, i grå plast fra Koziol. Sugekopp for oppheng. Praktisk for oppbevaring av tannbørster og tannkrem på baderommet.Glasset er løst og kan tas ut av opphenget slik at du kan bruke det til å skylle munnen. Henges på glatte overflater som speil eller glaserte fliser.  
1055947
Tilbud

Koziol tannbørsteholder Tommy klar

Tannbørsteholder, Tommy, i klar plast fra Koziol. Sugekopp for oppheng. Enkel, luftig og plassbesparende måte å oppbevare tannbørsten på.Heng den på speilet eller på en glatt flis. Tommy passer på din tannkost!
5825
Tilbud

Koziol tannbørsteholder Tommy turkis

Tannbørsteholder, Tommy, i turkis plast fra Koziol. Sugekopp for oppheng. Enkel, luftig og plassbesparende måte å oppbevare tannbørsten på.Heng den på speilet eller på en glatt flis. Tommy passer på din tannkost!
50630