Tilbud

Koziol Alois tannbørsteholder grønn

Varenummer: 87338
Lagerbeholdning:
Lagt til i
Legg i ønskeliste

Tannbørsteholder, Alois, i grønn fra Koziol. Denne tannbørsteholderen har sugekopp og englevinger - Alois er en engel som passer på din tannkost! En enkel og plassbesparende måte å oppbevare tannbørtsen på. Heng den på speilet eller på glatte fliser.

Tannbørsteholder, Alois, i grønn fra Koziol. Denne tannbørsteholderen har sugekopp og englevinger - Alois er en engel som passer på din tannkost! 
En enkel og plassbesparende måte å oppbevare tannbørtsen på. Heng den på speilet eller på glatte fliser.

Colour Grønn
Tilbud

Koziol Alois tannbørsteholder rød

Tannbørsteholder, Alois, i rød fra Koziol. Denne tannbørsteholderen har sugekopp og englevinger - Alois er en engel som passer på din tannkost! En enkel og plassbesparende måte å oppbevare tannbørtsen på. Heng den på speilet eller på glatte fliser.
87336
Tilbud

Koziol Alois tannbørsteholder turkis

Tannbørsteholder, Alois, i turkis fra Koziol. Denne tannbørsteholderen har sugekopp og englevinger - Alois er en engel som passer på din tannkost! En enkel og plassbesparende måte å oppbevare tannbørtsen på. Heng den på speilet eller på glatte fliser.
87339

Koziol Del søppelbøtte XS mint

Søppelbøtte, Del,  i mint med svinglokk fra Koziol. Laget i plast. Størrelse extra small.   
87340

Koziol knagg kanin grønn

Knagg formet som kanin i grønn plast fra Koziol med sugekopper for oppheng. Praktisk for å henge opp håndklær og lignende på baderommet. Henger best på glatte overflater som fliser, glass og speil.
34070

Koziol Pip knagg sugekopp grønn

Grønn knagg med sugekopp i plast fra Koziol. Den er fra serien Pip. En fin, fargerik detalj på baderomsveggen.  
1053685

Koziol tannbørsteholder Tommy grønn

Tannbørsteholder, Tommy, i grønn plast fra Koziol. Sugekopp for oppheng. Enkel, luftig og plassbesparende måte å oppbevare tannbørsten på. Henges på glatt overflate, som speil eller glatt flis. Tommy passer på din tannkost!
34069