Koziol Tannbørsteglass grå

Varenummer: 1055947
Lagerbeholdning:
Lagt til i
Legg i ønskeliste

Tannbørsteglass, LOOP, i grå plast fra Koziol. Sugekopp for oppheng. Praktisk for oppbevaring av tannbørster og tannkrem på baderommet. Glasset er løst og kan tas ut av opphenget slik at du kan bruke det til å skylle munnen. Henges på glatte overflater som speil eller glaserte fliser.   

Tannbørsteglass, LOOP, i grå plast fra Koziol. Sugekopp for oppheng. Praktisk for oppbevaring av tannbørster og tannkrem på baderommet.
Glasset er løst og kan tas ut av opphenget slik at du kan bruke det til å skylle munnen. Henges på glatte overflater som speil eller glaserte fliser. 

 

Product nr. 1055947
Length 8 cm
Width 7.2 cm
Color Grå
Height 17.5 cm

Koziol Tannbørsteglass klar

Tannbørsteglass i klar plast fra Koziol med sugekopper for oppheng. Praktisk for oppbevaring av tannbørster og tannkrem på baderommet. Glasset er løst og kan tas ut av opphenget slik at du kan bruke det til å skylle munnen.
11370

Koziol Organizer boks grå

Organizer boks i grå plast fra Koziol med sugekopper for oppheng. Praktisk for oppbevaring av saker og ting på baderommet eller andre steder med fliser eller blanke overflater. Små hull i bunnen av boksen gjør at den også egner seg i dusjen. 
1055949

Koziol Rio toalettbørste grå

Grå toalettbørste i solid plast fra Koziol. Den er fra serien Rio Bath. Enkelt og strømlinjeformet design av Rainer Lehn. En nødvendighet på ethvert baderom. 
51042

Koziol tannbørsteholder Tommy grå

Tannbørsteholder, Tommy, i grå plast fra Koziol. Sugekopp for oppheng. Enkel, luftig og plassbesparende måte å oppbevare tannbørsten på.  Heng den på speilet eller på en glatt flis. Tommy passer på din tannkost!
1055945

Koziol toalettrullholder grå

Toalettrullholder i grå plast fra Koziol med sugekopper for oppheng. Praktisk for å henge opp toalettrullen der det måtte passe best. Må henges på glatte overflater som fliser, glass og speil. 
51043