Til toppen

Krus Hufsas natt Arabia

Produktnummer: 110266
Lagerbeholdning:

inkl. mva

Mummi krus, Hufsas hatt, fra serien Mummidalen – en ny animasjonsserie (limited edition), fra Arabia.

Mummi krus, Hufsas hatt, fra serien Mummidalen / Moomin valley – en ny animasjonsserie (limited edition), fra Arabia.

Tove Janssons fortellinger om Mummitrollet og livet i Mummidalen får nytt liv i en tredimensjonal, animert TV-serie som er produsert av Gutsy Animations. Det nysgjerrige Mummitrollet spiller hovedrollen. Som en hyllest til TV-serien lanserer Arabia fire krus basert på seriens ulike handlinger: Den siste dragen, Hufsas natt, Den gylne halen og Trollvinter. Krusene er til salgs f.o.m. den 14. juni 2019. 3D-animasjonene er basert på Tove og Lars Janssons originale illustrasjoner, og de er trofaste mot de opprinnelige historiene. I animasjonene uttrykkes dette ved bruk av lys og skygger for å gjenskape mystikken og følelsen av eventyr i Mummidalen, som er karakteristisk for Jansson. Dette er den perfekte gaven til en som samler på Mummi-kopper! Tåler oppvaskmaskin, mikrobølgeovn, steikeovn og fryser. OBS: Må ikke settes direkte fra fryseren og inn i en varm ovn. Må ikke settes direkte fra varm ovn til en våt, kald overflate, eller direkte på stål.

Diameter 8,3 cm
Høyde 8,1 cm

Mummi krus Den gyldne halen

Mummi krus, Den gylne halen, fra serien Mummidalen / Moomin valley – en ny animasjonsserie (limited edition), fra Arabia.
110265

Mummi krus Den siste dragen

Mummi krus, Den siste dragen, fra serien Mummidalen /Moomin valley – en ny animasjonsserie (limited edition), fra Arabia.
110268

Mummi krus Trollvinter

Mummi krus, Trollvinter, fra serien Mummidalen /moomin valley – en ny animasjonsserie (limited edition), fra Arabia.
110267