Til toppen

Kylskåpspoesi Spill Ja nei kanskje

Produktnummer: 99999
Lagerbeholdning:

inkl. mva

Spill, Ja, nei, kanskje, fra Kylskåpspoesi. Et kjempekult og fartsfylt spill der det gjelder å svare på så mange vriene spørsmål som mulig uten å bruke visse ord. Spillet inneholder over 1100 kjappe og sprø spørsmål som du ikke får svare ja, nei eller kanskje på. Under spillets gang legger man også til flere ord som må unngås, og da kommer fort hjerneteppet. Hvem klarer flest spørsmål utenå snuble i ordene? Vær forberedt på mange morsomme snikksakk-svar, mangel på ord og hysterisk latter! Spillet gjør under for feststemningen og er en glimrende presang. Perfekt for hjemmekvelden, festen eller middagen. 

 

kylskåpspoesi spill det burde man jo vite!

Spill, Det burde man jo vite!, fra Kylskåpspoesi. Hva heter pappaen til Pippi Langstrømpe? Er styrbord høyre eller venstre? Hva heter Japan på japansk? Hvor mange tegn er det meste du kan skrive på Twitter?Kult spill med over 400 spørsmål om ting du burde (?) vite. I motsetning til tradisjonelle spørrespill, får man ikke poeng for rett svar i dette spillet, bare minuspoeng for feil. Selv de enkleste spørsmål kan gjøre deg usikker når du ikke har Google eller Wikipedia for hånden, og vi garanterer jernteppe, pinlige svar og latter! Et morsomt underholdningsbidrag til festen, spillkvelden eller familieselskapet. 
93807

Kylskåpspoesi spill Etterpåklok

Etterpåklok fra Kylskåpspoesi er et engasjerende og nervepirrende spørrespill, der evnen til å lese andre mennesker er like viktig som triviell faktakunnskap. Hvis du er våken og utspekulert, kan du enkelt overliste bedreviteren og dra seieren i land, selv om du i utgangspunktet ikke kunne svaret på ett eneste spørsmål!Hvert kort har fem spørsmål, og én person leser spørsmålene til en av deltakerne. Etter at svarene er avgitt, får de andre deltakerne vite hvor mange rette han/hun hadde, men ikke hva som var rett. De samme fem spørmålene går videre til neste deltaker, som fritt kan fylle ut sine kunnskapshull med forrige deltakers svar. Men vær på vakt! Her er det nemlig lov - og noen ganger lurt - å bløffe i veg?Spillet inneholder over 500 underholdende og generelle kunnskapsspørsmål som passer de fleste. Et morsomt underholdningsbidrag til festen, spillkvelden eller familiemiddagen. For 3 eller flere spillere.
77368

kylskåpspoesi spill fleip eller fakta

Spill, Fleip eller fakta, fra Kylskåpspoesi. Kan det virkelig være sant at Elvis veide like mye som 3 Britney Spears da han døde? At gifte menn gir mer drikke på restauranter enn single menn? Er sjansen 80 % for at du er kvinne hvis du er over 100 år gammel? Du leser raskere fra en dataskjerm enn fra papir. Fleip eller fakta?Et annerledes og kjempemorsomt spørrespill med over 400 spørsmål, der det gjelder å skille mellom tullprat og sprø løgner fra hysteriske og minst like sprø sannheter. Spillet er laget med glimt i øyet og en stor porsjon humor, der vitenskap og unyttig kunnskap blandes med nonsens og tullprat i et salig rot! Latterkuler, herlige diskusjoner og overraskende svar garanteres! OBS! Spillet er egnet for personer over 16 år.
93806
 

kylskåpspoesi spill si det samme

Spill, Si det samme, fra Kylskåpspoesi. Et fornavn på S. Et dyr i dyreparken. En Astrid Lindgren-figur. En pizza. En tv-serie. En ukedag. Hva tror du at motspillerne dine kommer til å svare?Si det samme er et hurtig, engasjerende, morsomt og underholdende spill der det gjelder å svare det du tror de fleste av de andre spillerne også kommer til å svare. Jo flere som svarer det samme som deg, jo flere poeng. 440 morsomme og varierende spørsmålstemaer. perfekt for hjemmekvelden, festen eller familieselskapet.
93804