Til toppen

Kylskåpspoesi spill Stein, saks, papir

Produktnummer: 100001
Lagerbeholdning:

inkl. mva

Spill - Stein, saks, papir Superdueller fra Kylskåpspoesi. I denne spennende og nye varianten av den klassiske leken "Stein, saks, papir" utfordrer vi hverandre til kjappe og spennende kampdueller. Her får du 50 spennende, kule, og annerledes kamper.  
Menneskekjenner, iskald taktiker eller sjansespillet? Les motspilleren din, overrask og forvirr - i dette spillet er det meste tillatt. Spill én mot én, eller møt hverandre på kryss og tvers av bordet.
Et morsomt og engasjernede spill for alle aldersgrupper - perfekt for festen, hjemmekvelden, ferien eller middagen.

 

kylskåpspoesi spill det burde man jo vite!

Spill, Det burde man jo vite!, fra Kylskåpspoesi. Hva heter pappaen til Pippi Langstrømpe? Er styrbord høyre eller venstre? Hva heter Japan på japansk? Hvor mange tegn er det meste du kan skrive på Twitter?Kult spill med over 400 spørsmål om ting du burde (?) vite. I motsetning til tradisjonelle spørrespill, får man ikke poeng for rett svar i dette spillet, bare minuspoeng for feil. Selv de enkleste spørsmål kan gjøre deg usikker når du ikke har Google eller Wikipedia for hånden, og vi garanterer jernteppe, pinlige svar og latter! Et morsomt underholdningsbidrag til festen, spillkvelden eller familieselskapet. 
93807
 

kylskåpspoesi spill hvem i rommet

Spill, Hvem i rommet, fra Kylskåpspoesi. Hvem i rommet tisser i dusjen? Hvem i rommet tilbringer mest tid på Facebook? Hvem i rommet har den styggeste latteren? Hvem i rommet trenger lengst tid på å sette sammen en bokhylle fra Ikea?Herlig spill om hvordan vi blir oppfattet av våre venner! Spillet inneholder over 300 gale, pinlige og personlige spørsmål, som alle begynner med frasen «Hvem i rommet??»Samle en gjeng venner, ta en neve spørsmål og les ett og ett høyt for alle. Tell til tre og la alle peke på den personen de synes påstanden passer best til ? samtidig! Kjempemorsomt, kjempepinlig, kjempeherlig! 
93805

kylskåpspoesi spill si det samme

Spill, Si det samme, fra Kylskåpspoesi. Et fornavn på S. Et dyr i dyreparken. En Astrid Lindgren-figur. En pizza. En tv-serie. En ukedag. Hva tror du at motspillerne dine kommer til å svare?Si det samme er et hurtig, engasjerende, morsomt og underholdende spill der det gjelder å svare det du tror de fleste av de andre spillerne også kommer til å svare. Jo flere som svarer det samme som deg, jo flere poeng. 440 morsomme og varierende spørsmålstemaer. perfekt for hjemmekvelden, festen eller familieselskapet.
93804