Til toppen

Ledige stillinger

Ting AS er en privateid gave og interiørkjede og en del av Viken Gruppen og ble etablert i 1999. Ting sin oppgave er å inspirere og gjøre det enkelt å finne noe nytt til både seg selv og andre. Derfor kjøper, importerer, utvikler og selger Ting aktuell design og kvalitetsprodukter som bidrar til å skape unike hjem og opplevelser til kundene og gjennom inspirasjon, lekenhet og enkle kjøpsopplevelser bidrar vi til litt mer glede i hverdagen. På Ting finner du individuelle design og interiørprodukter med et stort vareutvalg. Vi fører kjente designmerkevarer og har produkter i alle prisklasser. Ting har i dag butikker i Tromsø, Trondheim, Oslo, Kristiansand, Stavanger, Bergen, Flesland og Gardermoen, samt nettbutikken www.ting.no 

Vi søker Butikkmedarbeider Ting Gardermoen, fulltid 

Ting AS avdeling Gardermoen åpnet på Oslo Lufthavn 1, februar 2017. Butikken er lokalisert i Pir Nord Utland og har varer som passer å ha med når man er på reise eller fint å ha når man kommer fram, enten som gave til andre eller deg selv.

Arbeidsoppgavene som butikkmedarbeider vil omfatte vareutpakking, vareplassering, prising av varer, påfylling av varer fra lager, og aller viktigst; utøve høy servicegrad til våre kunder slik at de får en best mulig opplevelse av butikken.

Vi ser etter personer som er interessert i design og interiør og som kan bidra til at butikken når sitt mål om å gi kunden en unik handleopplevelse. Det er derfor viktig at du er:

- motivert til å gi våre kunder god service inkludert det å være en god selger

- utadvendt, smilende og hyggelig

- bevisst ditt ansvar for å bidra til å skape en hyggelig arbeidsplass

- nøyaktig og kan jobbe selvstendig

-må like en fysisk krevende jobb

- en person som trives med et høyt arbeidstempo og har evnen til å gjøre flere oppgaver samtidig.

- må kunne jobbe helge- og kveldsvakter.

I tillegg til dette er det er en stor fordel om en behersker flere språk enn norsk og engelsk. Vi kan tilby en jobb i en butikk fylt med fine suvenir-, design- og interiørprodukter. Butikken vil ha de mest populære merkene innenfor skandinavisk design.

Miljøet på lufthavnen er hektisk og en vil treffe kunder fra hele verden. Dette er en spennende arbeidsplass.

Vi vil gjøre alle søkere oppmerksom på at butikken på lufthavnen er åpen hver dag hele året, og at åpningstidene er fra kl. 05 til kl. 21(22).  Søkeren må derfor være innstilt på å jobbe i en skiftplan med vakter til ulike tidspunkt og helgevakter.

Arbeidsgiver: Ting AS, avd. Oslo Lufthavn Gardermoen

Stillingstittel: Butikkmedarbeider, fulltid.

Søknadsfrist: 10.08.2019

Kontakt: gardermoen@ting.no