Marimekko

Marimekko ble etablert i Finland i 1951, og er kjent for sine fargerike mønster både innen mote og interiør. Marimekko sprer glede, farge, harmoni og komfort til mennesker over hele verden med sine produkter. 

Produktene fra Marimekko er også tilgjengelige i vår fysiske Røst-butikk i Bergen.

 

Sorter etter:
Kun i nettbutikken

Marimekko Oiva tallerken 20 cm

Oiva tallerken, 20 cm, fra Marimekko. Enkel og tidløs, fin til både hverdag og fest. Kombiner gjerne med andre deler fra den elegante Oiva-serien i hvitt, designet av Sami Ruotsalainen. Tåler oppvaskmaskin og mikrobølgeovn.
57221
Kun i nettbutikken

Marimekko Oiva tallerken 25 cm

Oiva tallerken, 25 cm, fra Marimekko.Enkel og tidløs, fin til både hverdag og fest. Kombiner gjerne med andre deler fra den elegante Oiva-serien i hvitt, designet av Sami Ruotsalainen. Tåler oppvaskmaskin og mikrobølgeovn.
58335
Kun i nettbutikken

Marimekko Oiva tekanne

Oiva tekanne fra Marimekko. Lekker og tidløs, fin til både hverdag og fest. Kombiner gjerne med andre deler fra den elegante Oiva-serien i hvitt, designet av Sami Ruotsalainen. 
57714
Kun i nettbutikken

Marimekko Siirtolapuutarha dyp tallerken räsymatto

Dyp tallerken, Siirtolapuutarha, fra Marimekko.Fin størrelse til grøt og supper. Kombiner gjerne med andre deler fra Siirtolapuutarha-serien, med det flotte Räsymatto-mønsteret designet av Maija Louekari. Tåler oppvaskmaskin, mikrobølgeovn og fryser. 
88120
Kun i nettbutikken

Marimekko Siirtolapuutarha kaffekopp ​u/hank räsymatto

Siirtolapuutarha kaffekopp u/hank fra Marimekko. Perfekt til kaffe. Kombiner gjerne med andre deler fra Siirtolapuutarha-serien, med det flotte Räsymatto-mønsteret designet av Maija Louekari. Kan vaskes i oppvaskmaskin.
57222
Kun i nettbutikken

Marimekko Siirtolapuutarha krus räsymatto

Siirtolapuutarha krus, fra Marimekko. Velegnet til varme og kalde drikker. Kombiner gjerne med andre deler fra Siirtolapuutarha-serien, med det flotte Räsymatto-mønsteret designet av Maija Louekari. Kan vaskes i oppvaskmaskin.
55602
Kun i nettbutikken

Marimekko Siirtolapuutarha skål 1,5 l räsymatto

Siirtolapuutarha skål 1,5 l, fra Marimekko. Fin til servering av salater, desserter og andre retter.  Kombiner gjerne med andre deler fra Siirtolapuutarha-serien, med det flotte Räsymatto-mønsteret designet av Maija Louekari. Kan vaskes i oppvaskmaskin.
55628
Kun i nettbutikken

Marimekko Siirtolapuutarha skål 2,5 dl räsymatto

Skål 2,5 dl, Siirtolapuutarha, fra Marimekko. Kjempefin skål, dekorert med det flotte Räsymatto -mønsteret, designet av Maija Louekari. Skålen er ideell til supper og desserter, og er like fin til hverdags som til fest Tåler oppvaskmaskin, ovn, mikrobølgeovn og fryser.
77805
Kun i nettbutikken

Marimekko Siirtolapuutarha skål 4dl räsymatto

Skål 4dl, Siirtolapuutarha, fra Marimekko. Fin størrelse til både frokostblanding, suppe, grøt og desserter. Kombiner gjerne med andre deler fra Siirtolapuutarha-serien, med det flotte Räsymatto-mønsteret designet av Maija Louekari. Kan vaskes i oppvaskmaskin. 
88119
Kun i nettbutikken

Marimekko Siirtolapuutarha tallerken 25 cm räsymatto

Tallerken 25 cm, Siirtolapuutarha, fra Marimekko.Fin til både hverdag og fest, fin i kombinasjon med andre deler fra Siirtolapuutarha-serien, med det flotte Räsymatto-mønsteret designet av Maija Louekari. Tåler oppvaskmaskin, mikrobølgeovn og fryser. 
88121
Kun i nettbutikken

Marimekko Siirtolapuutarha tallerken Ø25

Tallerken Ø25, Siirtolapuutarha,fra Marimekko. Fin til både hverdag og fest, fin i kombinasjon med andre deler fra Siirtolapuutarha-serien, med det flotte mønsteret designet av Maija Louekari. Tåler oppvaskmaskin, mikrobølgeovn og fryser.
57856
Kun i nettbutikken

Marimekko Siirtolapuutarha tallerken ø13,5 räsymatto

Tallerken Ø13,5 cm, Siirtolapuutarha Räsymatto, fra Marimekko. Kjempefin, liten tallerken, dekorert med det flotte Räsymatto-mønsteret, designet av Maija Louekari... Tallerkenen er ideell til småretter og desserter, og er like fin til hverdags som til fest. Tåler oppvaskmaskin, ovn, mikrobølgeovn og fryser.
100185