MAT

Sorter etter:
NY

nicolas vahe grønn te peppermynte

Grønn te, peppermynte, fra Nicolas Vahé.
107843
NY
NY

nicolas vahe salt sitron/timian

Salt med sitron og timian, fra Nicolas Vahé.
107842
NY

nicolas vahe salt ras el hanout

Salt, Ras el Hanout, fra Nicolas Vahé.
107841
Tilbud

teministeriet hvit te white christmas

Hvit te, White Christmas, fra Teminsteriet. Kom i julestemning med en kopp deilig, hvit te med nydelig smak av appelsin og mandler. En smak av jul! Ingredienser: Hvit te, grønn te, kanel, sitrongress, mandler, appelsin, roseblader, naturlige aromaer.
106329
Tilbud

teministeriet sort te christmas orange cinnamon

Sort te, Christmas orange cinnamon, fra Teminsteriet. Kom i julestemning med en kopp deilig, sort te med nydelig smak av appelsin og kanel. En smak av jul! Ingredienser: Sort te, appelsinskall, roseblad, mandler, nelliker, kardemomme, vanilje, naturlige aromaer.
106326
Tilbud

teministeriet sort te advent hazelnut

Sort te, Avent hazelnut, fra Teminsteriet. Kom i julestemning med en kopp deilig, sort te med nydelig smak av blant annet hasselnøtt, eple og appelsin. En smak av jul! Ingredienser: Sort te, eple, appelsinskall, hasselnøtt, vanilje, naturlige aromaer.
106327
Tilbud

teministeriet sort te christmas fireside

Sort te, Christmas fireside, fra Teminsteriet. Kom i julestemning med en kopp deilig, sort te med nydelig smak av søte rosiner, hasselnøtter og julens krydder. En smak av jul! Ingredienser: Sort te, Sultana rosiner, kanel, hasselnøtter, appelsinskall, kardemomme, mandler, naturlige aromaer.
106328

teministeriet moomin rooibos te tranebær

Rooibos te med tranebær, i Moomin-kolleksjonen fra Teministeriet. Nyt en kopp herlig rooibos te med smak av blant annet tranebær, gojibær og papaya. Teen kommer i løsvekt i en flott tinnboks med et koselig motiv av Mummitrollet. Boksen gjør seg utrolig fint på kjøkkenbenken, og kan fint gjenbrukes som oppbevaring av diverse småting i hjemmet. Ingredienser: Rooibos te, gojibær, pitahaya, ananas, papaya, tranebær, surbær, kiwi, aromaer.
106324

teministeriet moomin grønn te bringebær

Grønn te med bringebær, i Moomin-kolleksjonen fra Teministeriet. Nyt en kopp herlig grønn te med smak av blant annet bringebør og jordbær. Teen kommer i løsvekt i en flott tinnboks med et koselig motiv av Mummitrollet. Boksen gjør seg utrolig fint på kjøkkenbenken, og kan fint gjenbrukes som oppbevaring av diverse småting i hjemmet. Ingredienser: Grønn te, bringebær, rips, jordbær, roseblader, anans, papaya, aromaer.
106323

teministeriet moomin rooibos te røde bær

Rooibos te med røde bær, i Moomin-kolleksjonen fra Teministeriet. Nyt en kopp herlig rooibos te med smak av blant annet jordbær og bringebær. Teen kommer i løsvekt i en flott tinnboks med et koselig motiv av Snorkfrøken. Boksen gjør seg utrolig fint på kjøkkenbenken, og kan fint gjenbrukes som oppbevaring av diverse småting i hjemmet. Ingredienser: Rooibos te, korinter, ananas, papaya, roseblader, jordbær, bringebær.
106325

teministeriet moomin grønn te surbær

Grønn te med surbær, i Moomin-kolleksjonen fra Teministeriet. Nyt en kopp herlig grønn te med smak av blant annet surbær og sitrongress. Teen kommer i løsvekt i en flott tinnboks med et koselig motiv av Mummitrollet. Boksen gjør seg utrolig fint på kjøkkenbenken, og kan fint gjenbrukes som oppbevaring av diverse småting i hjemmet. Ingredienser: Grønn te, sitrongress, surbær, gojibær, tindvedskall, fiken, aromaer.
106321