Til toppen

Matbokser

Visning
/
Sortering

a little lovely company snack boks sett enhjørning

Snack boks sett, Enhjørning, fra A little lovely company. Fire flotte matbokser i ulike størrelser, med plass til masse deilig frukt og bær, kjeks og annet godt. Perfekt på tur, i barnehagen eller på skolen. Boksene kan vaskes i oppvaskmaskin men håndvask anbefales. BPA-fri. Størrelse største boks: 13 x 6,5 cm, størrelse minste boks: 8 x 4 cm.
104604

a little lovely company snack boks sett happy face

Snack boks sett, Happy face, fra A little lovely company. Fire flotte matbokser i ulike størrelser, med plass til masse deilig frukt og bær, kjeks og annet godt. Perfekt på tur, i barnehagen eller på skolen. Boksene kan vaskes i oppvaskmaskin men håndvask anbefales. BPA-fri. ​ Størrelse største boks: 13 x 6,5 cm, størrelse minste boks: 8 x 4 cm.
104503

sebra matboks arctic

Matboks, Arctic, fra Sebra. Fin og praktisk matboks med herlige illustrasjoner av arktiske dyr. Matboksen kommer med praktisk oppdeler, og er perfekt til barnehage, skole eller tur i skogen. Fri for BPA, tåler oppvaskmaskin og fryser.
101409

blafre brillebjørn matboks gul

Matboks, Brillebjørn i gul, fra Blafre. Herlig matboks i metall, godkjent for matoppbevaring. Perfekt til to-tre brødskiver, i barnehagen, på skolen eller på tur! Vaskes for hånd, tøkes godt.
100775

blafre brillebjørn matboks mørk grønn

Matboks, Brillebjørn i mørk grønn, fra Blafre. Herlig matboks i metall, godkjent for matoppbevaring. Perfekt til to-tre brødskiver, i barnehagen, på skolen eller på tur! Vaskes for hånd, tøkes godt.
100774

blafre brillebjørn metallboks rosa

Metallboks, Brillebjørn i rosa, fra Blafre. Fin, liten boks med motiv av kule Brillebjørn. Metallboksen kan fint brukes som en liten matboks, men er også ypperlig til knappesamlingen, hårstrikkene eller til andre småting som trenger oppbevaring. Boksen passer dessuten perfekt som romdeler i koffertboksene fra Blafre. Godkjent for oppbevaring av tørr mat. Hvis maten er fuktig, sørg for ekstra emballering i boksen, som matpapir eller pose. Vaskes for hånd, tørkes godt.
100773

blafre brillebjørn metallboks blå

Metallboks, Brillebjørn i blå, fra Blafre. Fin, liten boks med motiv av kule Brillebjørn. Metallboksen kan fint brukes som en liten matboks, men er også ypperlig til knappesamlingen, hårstrikkene eller til andre småting som trenger oppbevaring. Boksen passer dessuten perfekt som romdeler i koffertboksene fra Blafre. Godkjent for oppbevaring av tørr mat. Hvis maten er fuktig, sørg for ekstra emballering i boksen, som matpapir eller pose. Vaskes for hånd, tørkes godt.
100772
 

blafre brillebjørn koffertboks korall

Koffertboks, Brillebjørn i korall, fra Blafre. Flott koffertboks i metall fra Brillebjørn-serien. Koffertenboksen passer ypperlig som matboks, men den kan like gjerne brukes til oppbevaring av småleker, fargestifter eller andre puslerier. Boksen kommer med letthåndterlig lås og praktisk håndtak. Produktet er godkjent for matoppbevaring. Vaskes for hånd, tøkes godt.
100771

sunnylife matboks søtsaker sett/3

Sett med 3 matbokser, søtsaker, fra Sunnylife. Flotte matbokser med plass til alt godt du måtte ønske til lunsjen. Perfekt på tur, i barnehagen eller på skolen. Bambusmaterialet er nedbrytbart og er et godt valg for miljøet Kan vaskes i oppvaskmaskin, men er uegnet for mikrobølgeovn. BPA-fri. Den største boksen måler 13x13x7 cm.
99966

sunnylife matboks fruktsalat sett/3

Sett med 3 matbokser, fruktsalat, fra Sunnylife. Flotte matbokser med plass til alt godt du måtte ønske til lunsjen. Perfekt på tur, i barnehagen eller på skolen. Bambusmaterialet er nedbrytbart og er et godt valg for miljøet Kan vaskes i oppvaskmaskin, men er uegnet for mikrobølgeovn. BPA-fri. Den største boksen måler 13x13x7 cm.
99965
 

sunnylife matboks vannmelon

Matboks, vannmelon, fra Sunnylife. Kjempefin matboks i bambusmateriale, perfekt i barnehagen, på skolen eller på tur! Matboksen består av ett stort rom med plass til masse deilig mat, og et praktisk silikonbånd holder lokket godt på plass. Bambusmaterialet er nedbrytbart og er et godt valg for miljøet Kan vaskes i oppvaskmaskin, men er uegnet for mikrobølgeovn. BPA-fri.
99962
 

sunnylife matboks flamingo

Matboks, flamingo, fra Sunnylife. Kjempefin matboks i bambusmateriale, perfekt i barnehagen, på skolen eller på tur! Matboksen består av ett stort rom med plass til masse deilig mat, og et praktisk silikonbånd holder lokket godt på plass. Bambusmaterialet er nedbrytbart og er et godt valg for miljøet Kan vaskes i oppvaskmaskin, men er uegnet for mikrobølgeovn. BPA-fri.
99961