• OMM design Matryoska Pocket Robot - slideshow 1

OMM design Matryoska Pocket Robot

Varenummer: 73910
Lagerbeholdning:
Lagt til i
Legg i ønskeliste

Kule matryoskadukker fra svenske OMM design. Ingela P. Arrhenius har designet, og temaet er robot.  

Kule matryoskadukker fra svenske OMM design. Ingela P. Arrhenius har designet, og temaet er robot.  

Product nr. 73910
Height 2-8 cm
Colour Lysblå

OMM Design Matryoska Pocket Cirkus

Matryoska Pocket Cirkus er kule, russiskinspirerte figurer fra svenske OMM Design. De er designet av illustratør Ingela P. Arrhenius og temaet er sirkus!
73909

omm design animal parade

Animal parade, fra OMM Design. Et morsom lite puslesett med 12 stk. søte dyr i tykk kartong. Dyrene kommer flatpakket og settes enkelt sammen til små 3D-figurer. Kjempefine som dekor på barnerommet! Settet inneholder disse dyrene: Rev, kanin, bjørn, kenguru, elefant, fugl, krokodille, løve, apekatt, ugle, sel og rådyr.  Pakken inneholder små deler og er derfor uegnet for barn under 3 år.
73916

omm design honeycomb parade serie 3

Honeycomb parade serie 3, fra OMM Design. Gi liv og glede til barnerommet med disse kjempesøte og fargerike pappfigurene! Settet inneholder 5 figurer: Klovn, mann, ugle, hval og isbjørn. Figurene har snor for oppheng, og kommer i en fin gaveeske. 
1060907

OMM Design Matryoska Dyr serie 2

Matryoska, Dyr serie 2, fra OMM Design. Seks figurer som kan stables inni hverandre. Designet av Ingela P. Arrhenius.
1060066

Sonny Angel Dyr Serie 1

Dyr i Serie 1, fra Sonny Angel. Sonny Angel er en liten, naken engel, med vinger på ryggen. Denne varen er 1 stk. figur.  Sonny Angel kommer i mange forskjellige varianter, og selges assortert. Det betyr at du ikke vet hvilken Sonny Angel du mottar fra den serien du velger. En serie består av 12 forskjellige engler, og hver enkelt er pakket inn i en liten eske - så det er ikke mulig å vite hvilken engel som ligger inni. I hver serie ligger det én enkelt sjelden Sonny Angel, som bringer lykke! Sonny Angel har blitt et samleobjekt i Norge, og er kjempefine til både voksne og barn. Hodet til Sonny Angel kan snus helt rundt, og tas av - dette produktet er derfor ikke egnet til barn under 3 år.
1060911