Til toppen

Maze Bill Knagg XS Ask/Svart 1 stk

Produktnummer: 120090
Lagerbeholdning:

inkl. mva

Bill Knagg i størrelse XS, og kombinasjonen ask/svart, fra Maze.

Bill Knagg i størrelse XS, og kombinasjonen ask/svart, fra Maze. Praktisk og flott knagg i Bill-serien, perfekt til klær, vesker, skjerf og annet tilbehør. Knaggen er laget av pulverlakkert metall og er utsmykket med 6 dekorative trekuler beiset i en fin valnøttbrun farge.

Produktene fra Maze er produsert etter Slow Production-prinsippet, og alle metalltrådprodukter er laget av resirkulert metall.

Bredde 21 cm
Høyde 23 cm
Dybde 12,6 cm
Materiale Pulverlakkert metall og beiset ask

Maze bill knagg XS hvit 1 stk

Bill knagg i størrelse XS, hvit, fra Maze. Praktisk og flott knagg i Bill-serien, perfekt til klær, vesker, skjerf og annet tilbehør. Knaggen er laget av pulverlakkert metall og er utsmykket med 6 dekorative trekuler.Produktene fra Maze er produsert etter Slow Production-prinsippet, og alle metalltrådprodukter er laget av resirkulert metall.
91674

Maze bill knagg XS sort 1 stk

Bill knagg i størrelse XS, sort, fra Maze. Praktisk og flott knagg i Bill-serien, perfekt til klær, vesker, skjerf og annet tilbehør. Knaggen er laget av pulverlakkert metall og er utsmykket med 6 dekorative trekuler.Produktene fra Maze er produsert etter Slow Production-prinsippet, og alle metalltrådprodukter er laget av resirkulert metall.
91675