Til toppen

Maze Bill knaggrekke horisontal hvit

Produktnummer: 106161
Lagerbeholdning:

inkl. mva

Knaggrekke, Bill Horizontal, i hvit fra Maze. En praktisk og horisontal knaggrekke, som får plass til mange jakker og skjerf.

Knaggrekke, Bill Horizontal, i hvit fra Maze. En praktisk og horisontal knaggrekke, som får plass til mange jakker og skjerf. 

Maze er fra Sverige og produserer varene sine der. De kaller produksjonen «slow production», og det handler helt enkelt om å produsere og tilby produkter som varer lenge, er produsert av mennesker som får anstendig betalt og arbeider under gode forhold, og om at de har fokus på kvalitet og på å gjøre så lite skade på miljøet som mulig. Alle metalltrådprodukter er laget av resirkulert metall. 

Lengde 71,5 cm
Bredde 13,5 cm
Høyde 19,7 cm
Colour Hvit
Materiale Pulverlakkert metall, bjørk

Maze bill knagg XS hvit 1 stk

Bill knagg i størrelse XS, hvit, fra Maze. Praktisk og flott knagg i Bill-serien, perfekt til klær, vesker, skjerf og annet tilbehør. Knaggen er laget av pulverlakkert metall og er utsmykket med 6 dekorative trekuler.Produktene fra Maze er produsert etter Slow Production-prinsippet, og alle metalltrådprodukter er laget av resirkulert metall.
91674
 

Maze Bill skohylle hvit L

Skohylle, Bill i hvit og L (stor), fra Maze. Skohyllen vil hjelpe deg å holde ordren i gangen, og kan gjerne kombineres med andre produkt fra Bill-serien til Maze. Den er 99 cm lang. Bill-serien er designet av Louise Hederström. Produktene fra Maze er produsert i Svergie etter Slow Production-prinsippet, og alle metalltrådprodukter er laget av resirkulert metall.
102210
 

Maze pythagoras hylle XS hvit/messing

Hylle, Pythagoras, XS i hvit og knekter i messing fra Maze.
106158