Til toppen

Maze bill stumtjener sort

Produktnummer: 102209
Lagerbeholdning:

inkl. mva

Stumtjener, Bill Floor i svart, fra Maze. En praktisk stumtjener og fin innredningsdetalj i gangen, eller på badet og soverommet.

Stumtjener, Bill Floor i sort, fra Maze. En praktisk stumtjener og fin innredningsdetalj i gangen, eller på badet og soverommet. Designet av Louise Hederström. 

Den er laget av pulverlakkert, resirkulert metall og er dekorative trekuler fra svensk bjørk. 
Produktene fra Maze er produsert i Sverige etter Slow Production-prinsippet. 

 

Bredde 45,5 cm
Høyde 184 cm
Dybde 45,5 cm
Materiale pulverlakkert metall

Maze bill knagg S sort

1 stk knagg, Bill, i størrelse S, sort, fra Maze.
91677

Maze Bill knaggrekke Horizontal svart

Knaggrekke, Bill Horizontal, i svart fra Maze. En praktisk og horisontal knaggrekke, som får plass til mange jakker og skjerf. 
106162
 

Maze Bill Knaggrekke Vertikal Sort

Knaggrekke, vertikal, fra Maze i sort.
122026

Maze Bill skohylle sort L

Skohylle, Bill i sort og L (stor), fra Maze. Skohyllen vil hjelpe deg å holde ordren i gangen, og kan gjerne kombineres med andre produkt fra Bill-serien til Maze. Den er 99 cm lang. Bill-serien er designet av Louise Hederström. Produktene fra Maze er produsert i Svergie etter Slow Production-prinsippet, og alle metalltrådprodukter er laget av resirkulert metall.
102211
 

Maze bill stumtjener hvit

Stumtjener, Bill Floor i hvit, fra Maze. En praktisk stumtjener og fin innredningsdetalj i gangen, så vel som på bad og soverom.
91680

Maze bill stumtjener svart ask

Stumtjener, Bill Floor i svart ask, fra Maze. En praktisk stumtjener og fin innredningsdetalj i gangen, så vel som på bad og soverom.
120091