Til toppen

MAZE PYTHAGORAS

image


Maze er en svensk produsent som siden oppstarten i 2003 har deltatt aktivt for å påvirke design- og møbelindustriens produksjon. De kaller det «slow production», og handler om å produsere holdbare produkter som er produsert av mennesker som får anstendig betalt og arbeider under gode forhold. Pythagoras-serien gir rom for personlighet og kreativitet, da du selv bestemmer hvordan du vil bruke hylleknektene platen plasseres på, alt etter hvilket uttrykk du er på jakt etter i rommet.

I perioden 4. juni til 14. juni får du 15% på alle produkter i Pythagoras-serien!  

Visning
/
Sortering Navn (a > å)

Maze Pythagoras Skrivebord Eik

Skrivebordsplate fra Maze i eik
118099

Maze Pythagoras Skrivebord Hvit

Skrivebordsplate fra Maze i hvit
118101

Maze Pythagoras Skrivebord Sort

Skrivebordsplate fra Maze i sort
118100

Maze pythagoras hylleplate stor eik

Pythagoras hylleplate, eik, stor, fra Maze
122862

maze pythagoras hylleknekt 2pk hvit

Pythagoras hylleknekt 2pk, hvit, fra Maze. Pythagoras er et unikt hyllesystem inspirert av geometrien, og passer utmerket i hverdagsrom som stue og kjøkken, så vel som i gangen, på kontoret og på soverommet. Ved å kombinere de triangelformede hylleknektene med tilhørende hylleplater, kan du enkelt skape ditt eget personlige uttrykk ut fra smak og behov. Kombineres med Pythagoras hylleplater, fester til forankring følger med. Anbefalt belastning er maks 15 kg.Produktene fra Maze er produsert etter Slow Production-prinsippet, og alle metalltrådprodukter er laget av resirkulert metall. 
91693

maze pythagoras hylleknekt 2pk messing

Pythagoras hylleknekt 2pk, messing, fra Maze. Pythagoras er et unikt hyllesystem inspirert av geometrien, og passer utmerket i hverdagsrom som stue og kjøkken, så vel som i gangen, på kontoret og på soverommet. Ved å kombinere de triangelformede hylleknektene med tilhørende hylleplater, kan du enkelt skape ditt eget personlige uttrykk ut fra smak og behov. Kombineres med Pythagoras hylleplater, fester til forankring følger med. Anbefalt belastning er maks 15 kg.Produktene fra Maze er produsert etter Slow Production-prinsippet, og alle metalltrådprodukter er laget av resirkulert metall. 
91695

maze pythagoras hylleknekt 2pk sort

Pythagoras hylleknekt 2pk, sort, fra Maze. Pythagoras er et unikt hyllesystem inspirert av geometrien, og passer utmerket i hverdagsrom som stue og kjøkken, så vel som i gangen, på kontoret og på soverommet. Ved å kombinere de triangelformede hylleknektene med tilhørende hylleplater, kan du enkelt skape ditt eget personlige uttrykk ut fra smak og behov. Kombineres med Pythagoras hylleplater, fester til forankring følger med. Anbefalt belastning er maks 15 kg. 
91694
 

Maze pythagoras hylle XS eik/messing

Hylle, Pythagoras, XS i eik og knekter i messing fra Maze. Hyllen i ekstra small er inkludert hylleknekter. 
106159

Maze pythagoras hylle XS hvit

Hylle, Pythagoras, XS i hvit fra Maze. Hyllen i ekstra small er inkludert hylleknekter. 
106155

Maze pythagoras hylle XS hvit/messing

Hylle, Pythagoras, XS i hvit og knekter i messing fra Maze.
106158

Maze pythagoras hylle XS svart

Hylle, Pythagoras, XS i svart fra Maze.
106156

Maze pythagoras hylle XS valnøtt/svart

Hylle, Pythagoras, XS i valnøtt og knekter i svart fra Maze. Hyllen i ekstra small er inkludert hylleknekter. 
106160