Til toppen

Maze Pythagoras Skrivebord Eik

Produktnummer: 118099
Lagerbeholdning:

inkl. mva

Skrivebordsplate fra Maze i eik

Skrivebordsplate fra Maze, i eik. Platen måler 80x45 cm, og festes enkelt på veggen med hylleknektene fra Maze. Knektene er tilhjengelig i ulike farger og kan festes på flere måter - slik setter du enket ditt eget preg på det! Resultatet er en stilren og plassbesparende pult. Selve platen er 19mm tykk. Maksvekt: 15kg. 

NB! Hylleknekter kjøpes utenom. 

Materiale Eikefiner

maze pythagoras hylleknekt 2pk hvit

Pythagoras hylleknekt 2pk, hvit, fra Maze. Pythagoras er et unikt hyllesystem inspirert av geometrien, og passer utmerket i hverdagsrom som stue og kjøkken, så vel som i gangen, på kontoret og på soverommet. Ved å kombinere de triangelformede hylleknektene med tilhørende hylleplater, kan du enkelt skape ditt eget personlige uttrykk ut fra smak og behov. Kombineres med Pythagoras hylleplater, fester til forankring følger med. Anbefalt belastning er maks 15 kg.Produktene fra Maze er produsert etter Slow Production-prinsippet, og alle metalltrådprodukter er laget av resirkulert metall. 
91693

maze pythagoras hylleknekt 2pk messing

Pythagoras hylleknekt 2pk, messing, fra Maze. Pythagoras er et unikt hyllesystem inspirert av geometrien, og passer utmerket i hverdagsrom som stue og kjøkken, så vel som i gangen, på kontoret og på soverommet. Ved å kombinere de triangelformede hylleknektene med tilhørende hylleplater, kan du enkelt skape ditt eget personlige uttrykk ut fra smak og behov. Kombineres med Pythagoras hylleplater, fester til forankring følger med. Anbefalt belastning er maks 15 kg.Produktene fra Maze er produsert etter Slow Production-prinsippet, og alle metalltrådprodukter er laget av resirkulert metall. 
91695

maze pythagoras hylleknekt 2pk sort

Pythagoras hylleknekt 2pk, sort, fra Maze. Pythagoras er et unikt hyllesystem inspirert av geometrien, og passer utmerket i hverdagsrom som stue og kjøkken, så vel som i gangen, på kontoret og på soverommet. Ved å kombinere de triangelformede hylleknektene med tilhørende hylleplater, kan du enkelt skape ditt eget personlige uttrykk ut fra smak og behov. Kombineres med Pythagoras hylleplater, fester til forankring følger med. Anbefalt belastning er maks 15 kg. 
91694
 

Maze Pythagoras Skrivebord Hvit

Skrivebordsplate fra Maze i hvit
118101

Maze Pythagoras Skrivebord Sort

Skrivebordsplate fra Maze i sort
118100

Maze Pythagoras Skrivebord Valnøtt

Skrivebordsplate fra Maze i valnøtt
118098