Til toppen

Melamin og bambus

Visning
/
Sortering

ban.do kopp med sugerør weekends

Kopp med sugerør, Weekends, fra Ban.do. Herlig, stor kopp med lokk og praktisk sugerør i silikon. Koppen har doble vegger og plass til hele 6 dl av yndlingsdrikken din! Med sin rosa farge og metalliske tekst er den en fryd for øyet, så fyll opp og nyt!
99461

rice kakegaffel melamin classic 6pk

Kakegaffel 6pk i melamin, Classic, fra Rice. Solide små kakegafler i friske farger. Perfekt til turer så vel som til hjemmebruk, og spesielt godt egnet til små barn. Kan vaskes i oppvaskmaskin.
99290

rice latteskje melamin classic 6ok

Latteskje 6pk i melamin, Classic, fra Rice. Solide skjeer i friske farger. Perfekt til turer så vel som til hjemmebruk, og spesielt godt egnet til små barn. Kan vaskes i oppvaskmaskin.
99289
 

rice skje melamin classic 6pk

Skje 6pk i melamin, Classic, fra Rice. Solide små skjeer i friske farger. Perfekt til turer så vel som til hjemmebruk, og spesielt godt egnet til små barn. Kan vaskes i oppvaskmaskin.
99288
 

rice skål melamin dancers liten

Liten skål i melamin, Dancers, fra Rice. Praktisk og fin skål med stilig motiv av dansende mennesker. Fin å bruke hjemme, fin å ta med på tur! Kan vaskes i oppvaskmaskin.
99286

rice oval tallerken melamin dancers liten

Liten oval tallerken i melamin, Dancers, fra Rice. Solid og praktisk tallerken med stilig motiv. Fin å bruke hjemme, fin å bruke på tur, og spesielt godt egnet til små barn. Kan vaskes i oppvaskmaskin.
99284

rice dessert tallerken melamin raindot

Desserttallerken i melamin, Raindot, fra Rice. Solid og praktisk tallerken dekorert med dråper og teksten
99283

rice dessert tallerken melamin dancers

Desserttallerken i melamin, Dancers, fra Rice. Solid og praktisk tallerken med stilig motiv. Perfekt til dessert og andre småretter, og spesielt godt egnet til små barn. Fin å bruke hjemme, fin å bruke på tur! Kan vaskes i oppvaskmaskin.
99282

rice kopp melamin raindot 2pk

Kopp 2pk i melamin, Raindot, fra Rice. Praktiske kopper dekorert med dråper og teksten
99281

rice kopp melamin dancers 2pk

Kopp 2pk i melamin, Dancers, fra Rice. Praktiske kopper med stilig motiv, perfekt til smoothie! Fin å bruke hjemme, fin å bruke på tur. Kan vaskes i oppvaskmaskin.
99280

rice tallerken melamin khaki

Tallerken i melamin, khaki, fra Rice. Solid og praktisk tallerken, perfekt til både frokost og lunsj, og spesielt godt egnet til små barn. Fin å bruke hjemme, fin å bruke på tur! Kan vaskes i oppvaskmaskin.
99277

rice kopp melamin khaki

Kopp i melamin, khaki, fra Rice. Solid og praktisk kopp, perfekt både hjemme og på tur! Kan vaskes i oppvaskmaskin.
98806