Til toppen

Menu benk Meet bench

Produktnummer: 102761
Lagerbeholdning:

inkl. mva

Benk, Meet bench med pute, fra Menu. Benken med det passende navnet Meet er designet av Norm Architects for Menu. Benken er inspirert av en klassisk pioanobenk og passer perfekt i gangen, eller på soverommet. Meet kan også brukes som et avlastningsbord. Benken er passe stor for to personer og en løs sittepute er inkludert.

Lengde 72 cm
Bredde 38 cm
Høyde 45 cm

menu afteroom knaggrekke hvit

Knaggrekke, Afteroom i hvit, fra Menu. Designet av duoen Afteroom. Minimalistisk, grafisk, skulpturell og sofistikert er stikkordene for denne flotte knaggrekken i pulverlakkert metall, som i likhet med resten av Afteroom-kolleksjonen, trekker sine referanser fra Bauhas og modernismen. Afteroom knaggrekke egner seg utmerket til jakker, klær, vesker og annet tilbehør, og henger fint både i gangen, på soverommet og på badet. Den er enkel å montere, og de skjulte festene er med på å understreke det rene og minimalistiske uttrykket.
92674
 

menu bottle grinder green/beige

Salt-og pepperkvern, Bottle Grinder, i green/beige, fra Menu. Praktiske kvalitetskverner med flaskeinspirert design, og der kvernmekanismen sitter på toppen. Enkle å håndtere og rengjøre, gode å holde i.
94811