• Menu benk Meet bench - slideshow 1
  • Menu benk Meet bench - slideshow 2
  • Menu benk Meet bench - slideshow 3
  • Menu benk Meet bench - slideshow 4

Menu benk Meet bench

Varenummer: 102761
Lagerbeholdning:
Lagt til i
Legg i ønskeliste

Benk, Meet bench med pute, fra Menu. Benken med det passende navnet Meet er designet av Norm Architects for Menu. Benken er inspirert av en klassisk pioanobenk og passer perfekt i gangen, eller på soverommet. Meet kan også brukes som et avlastningsbord. Benken er passe stor for to personer og en løs sittepute er inkludert.

Length 72 cm
Width 38 cm
Height 45 cm

menu afteroom knaggrekke hvit

Knaggrekke, Afteroom i hvit, fra Menu. Designet av duoen Afteroom. Minimalistisk, grafisk, skulpturell og sofistikert er stikkordene for denne flotte knaggrekken i pulverlakkert metall, som i likhet med resten av Afteroom-kolleksjonen, trekker sine referanser fra Bauhas og modernismen. Afteroom knaggrekke egner seg utmerket til jakker, klær, vesker og annet tilbehør, og henger fint både i gangen, på soverommet og på badet. Den er enkel å montere, og de skjulte festene er med på å understreke det rene og minimalistiske uttrykket.
92674

menu bottle grinder green/beige

Salt-og pepperkvern, Bottle Grinder, i green/beige, fra Menu. Praktiske kvalitetskverner med flaskeinspirert design, og der kvernmekanismen sitter på toppen. Enkle å håndtere og rengjøre, gode å holde i.
94811

menu new norm skål 17,5cm dark glazed

Skål 17,5cm, dark glazed, i New Norm-serien fra Menu. God størrelse grøt og suppe. Fin i kombinasjon med andre deler fra New Norm-serien. Tåler oppvaskmaskin og mikrobølgeovn. Hvert produkt er håndmalt og unikt. Små fargevariasjoner kan dermed forekomme.
98269

menu new norm skål 10cm dark glazed

Skål 10cm, dak glazed, i New Norm-serien fra Menu. ​ God størrelse til suppe og desserter. Fin i kombinasjon med andre deler fra New Norm-serien. Tåler oppvaskmaskin og mikrobølgeovn. Hvert produkt er håndmalt og unikt. Små fargevariasjoner kan dermed forekomme.
98275