Til toppen

menu bordlampe/vegglampe TR bulb

Produktnummer: 102760
Lagerbeholdning:

inkl. mva

Bordlampe/vegglampe, TR Bulb, fra Menu.

Bordlampe/vegglampe, TR Bulb, fra Menu.
Stilig lampe med kuppel i matt opalglass og base i marmor, designet av Tim Rundle. TR Bulb er inspirert av den urbane livsstil, der mennesker flytter mellom byer og land for å oppnå nye opplevelser og karrieredrømmer. Lampen kan dimmes, og den elegante skjermen i rundt opalglass sørger for en jevn, harmonisk belysning som ikke blender. Uansett om du velger å henge den på veggen, sette den på ei hylle i stua eller bruke den på nattbordet - TR Bulb er et elegant og lysende interiørobjekt som gir nytt liv til ethvert rom i ethvert hjem.

 

Diameter 16/20 cm
Høyde 22 cm
Materiale Matt glass, metall, marmor

menu bordlampe TR bulb

Bordlampe, TR Bulb, fra Menu. Stilig lampe med glasskuppel og base i marmor, designet av Tim Rundle. TR Bulb er inspirert av den urbane livsstil, der mennesker flytter mellom byer og land for å oppnå nye opplevelser og karrieredrømmer. Lampen kan dimmes, og den elegante skjermen i rundt opalglass sørger for en jevn, harmonisk belysning som ikke blender. Et elegant og lysende interiørobjekt, perfekt på nattbordet, i en bred vinduskarm eller på et lite sidebord i stuen.
102759

menu echasse vase L

Vase, Echasse i størrelse L, fra Menu. Lekker glassvase som kombinerer klassisk eleganse og lekenhet. Ordet
94224

Menu JWDA Concrete lampe

Lampe, JWDA Concrete, fra Menu.Vakker, stilren lampe med base i betong, inspirert av tradisjonelle oljelamper. Designet av svenske Jonas Wagell. Gjør seg fint som stemningslys i stuen eller som nattbordslampe. Av-/på-knappen i messing fungerer også som dimmer. 1xG9 halogenpære, 40W. 2 meter ledning.
79458

Menu led lampe carrie sort

LED lampe, Carrie i sort, fra Menu. Designet av Norm Architects. Skap en varm og koselig atmosefære med med denne stilige LED-lampen i glass og pulverlakkert stål. Carrie er lett og bærebar, kommer med en USB-kabel og har mange bruksmuligheter. Den er ideell som nattbordslampe, arbeidslampe eller som et alternativ til stearinlys på spisebordet. Lampen er også perfekt å ha med seg i parken, på festival, eller på måneskinnsturer på stranden.
94526