• menu echasse vase S - slideshow 1
  • menu echasse vase S - slideshow 2
  • menu echasse vase S - slideshow 3

menu echasse vase S

Varenummer: 102750
Lagerbeholdning:
Lagt til i
Legg i ønskeliste

Vase, Echasse i størrelse S, fra Menu. Lekker glassvase som kombinerer klassisk eleganse og lekenhet. Ordet

Vase, Echasse i størrelse S, fra Menu.
Lekker glassvase som kombinerer klassisk eleganse og lekenhet. Ordet "échasse" er fransk for stylter, og vasens runde base står støtt på bordet ved hjelp av fire slanke ben som minner om nettopp stylter. Dråpeformen er inspirert av klassiske reagensglass, og gir vasen et unikt uttrykk.

 

Diameter 10/15 cm
Height 28 cm
Colour Grå
Material Glass, messing

menu echasse vase L

Vase, Echasse i størrelse L, fra Menu. Lekker glassvase som kombinerer klassisk eleganse og lekenhet. Ordet "échasse" er fransk for stylter, og vasens runde base står støtt på bordet ved hjelp av fire slanke ben som minner om nettopp stylter. Dråpeformen er inspirert av klassiske reagensglass, og gir vasen et unikt uttrykk.
94224

Menu JWDA Concrete lampe

Lampe, JWDA Concrete, fra Menu.Vakker, stilren lampe med base i betong, inspirert av tradisjonelle oljelamper. Designet av svenske Jonas Wagell. Gjør seg fint som stemningslys i stuen eller som nattbordslampe. Av-/på-knappen i messing fungerer også som dimmer. 1xG9 halogenpære, 40W. 2 meter ledning.
79458

menu telysestake pov vegg messing

POV telysestake for vegg, messing, fra Menu.Leken og skulpturell lysestake i metallbelagt stål. Sett gjerne flere sammen og skap et spennende grafisk uttrykk på veggen.
77224

menu troll vase medium

Vase, Troll i medium størrelse, fra Menu.Nydelig vase, med avrundet form og glass som går fra tykt til tynt. Navnet Troll kommer fra den kjente norske kunstneren Theodor Kittelsens maleri «Nøkken», der han skildrer den mytologiske skikkelsen som dukker opp av det mørke skogstjernet. 
92678