Til toppen

Menu led lampe carrie sort

Produktnummer: 94526
Lagerbeholdning:

inkl. mva

LED lampe, Carrie i sort, fra Menu. Designet av Norm Architects. Skap en varm og koselig atmosefære med med denne stilige LED-lampen i glass og pulverlakkert stål. Carrie er lett og bærebar, kommer med en USB-kabel og har mange bruksmuligheter.

LED lampe, Carrie i sort, fra Menu. Designet av Norm Architects. Skap en varm og koselig atmosefære med med denne stilige LED-lampen i glass og pulverlakkert stål. Carrie er lett og bærebar, kommer med en USB-kabel og har mange bruksmuligheter. Den er ideell som nattbordslampe, arbeidslampe eller som et alternativ til stearinlys på spisebordet. Lampen er også perfekt å ha med seg på balkongen, i parken, på festival, eller på kveldstur på stranden.

Tekniske spesifikasjoner:
- Intern LED lyskilde (ingen pære nødvendig)
- Maks lysstyrke: 384 lumen
- 4-trinns dimming: 0%, 10%, 50% 100 %
- 3,7 V 4900mAh internt oppladbart litiumbatteri (5 timers kapasitet)
- Avtakbart håndtak
- USB-kabel medfølger

Colour Svart

Menu kvern Bottle Grinder moss green

Salt-og pepperkvern, Bottle Grinder, i moss green, med korker i valnøtt, fra Menu.
79466

menu smykkeskrin sort ask

Smykkeskrin i sortmalt ask, fra Menu.Skulpturelt og praktisk smykkeskrin, med flere rom og speil i lokket. Skrinet fungerer også fint til oppbevaring av sminke.
83606

menu såpedispenser sort

Såpedispenser, sort, fra Menu. Myke linjer og avrundede baser i et rent uttrykk karakteriserer Menu?s elegante baderomsserie, Norm Bath, designet av Norm Architects. Med funksjonelle detaljer i et minimalistisk design, er Norm Bath både hygienisk og brukervennlig, i tillegg til å være estetisk innbydende.Denne såpedispenseren er enkel å bruke, enkel å rengjøre, enkel å fylle på, og ikke minst et veldig stilig tilbehør til badet ditt. 
92656

menu telysestake pov vegg sort

POV telysestake for vegg, sort, fra Menu.
77220