• menu leonard taklampe messing - slideshow 1

menu leonard taklampe messing

Varenummer: 92684
Lagerbeholdning:
Lagt til i
Legg i ønskeliste

Leonard taklampe i messing, fra Menu.Moderne og skulpturell lampe i børstet messing, designet av Søren Rose. Lampen er en del av Tribeca-kolleksjonen, en serie lamper inspirert av 1930-tallets glamour i New York. Leonard taklampe gjør seg utmerket over spisebordet. E27 sokkel x 5, pærer følger ikke med.

Leonard taklampe i messing, fra Menu.

Moderne og skulpturell lampe i børstet messing, designet av Søren Rose. Lampen er en del av Tribeca-kolleksjonen, en serie lamper inspirert av 1930-tallets glamour i New York. Leonard taklampe gjør seg utmerket over spisebordet. E27 sokkel x 5, pærer følger ikke med.

Diameter 46 cm
Height 15 cm
Colour Messing
Material Messing

menu franklin taklampe messing

Franklin taklampe i messing, fra Menu.Minimalistisk og skulpturell lampe i børstet messing, designet av Søren Rose. Lampen er en del av Tribeca-kolleksjonen, en serie lamper inspirert av 1930-tallets glamour i New York. Heng Franklin taklampe over et bord eller i et hjørne som trenger nytt liv, og du får et naturlig blikkfang i rommet. E27 sokkel x 4, pærer følger ikke med.
93069

menu telysestake pov vegg messing

POV telysestake for vegg, messing, fra Menu.Leken og skulpturell lysestake i metallbelagt stål. Sett gjerne flere sammen og skap et spennende grafisk uttrykk på veggen.
77224