Til toppen

Menu sidebord Copenhagen tray table

Produktnummer: 102762
Lagerbeholdning:

inkl. mva

Sidebord, Copenhagen Tray Table, fra Menu. Designet av Norm Architects, som har et imponerende reportoar av design for Menu. Copenhagen tray table er et fleksibelt bord som kan plasseres i stuen, på soverommet, kjøkkenet eller i gangen. Det er enkelt å flytte rundt på grunn av håndtak og vekt. 

Lengde 34 cm
Bredde 48 cm
Høyde 89 cm
Materiale pulverlakkert stål

menu bordlampe TR bulb

Bordlampe, TR Bulb, fra Menu. Stilig lampe med glasskuppel og base i marmor, designet av Tim Rundle. TR Bulb er inspirert av den urbane livsstil, der mennesker flytter mellom byer og land for å oppnå nye opplevelser og karrieredrømmer. Lampen kan dimmes, og den elegante skjermen i rundt opalglass sørger for en jevn, harmonisk belysning som ikke blender. Et elegant og lysende interiørobjekt, perfekt på nattbordet, i en bred vinduskarm eller på et lite sidebord i stuen.
102759

menu franklin taklampe sort

Franklin taklampe i sort, fra Menu.Minimalistisk og skulpturell lampe i pulverlakkert stål, designet av Søren Rose. Lampen er en del av Tribeca-kolleksjonen, en serie lamper inspirert av 1930-tallets glamour i New York. Heng Franklin taklampe over et bord eller i et hjørne som trenger nytt liv, og du får et naturlig blikkfang i rommet. E27 sokkel x 4, pærer følger ikke med.
92685