Til toppen
Produktet er ikke aktivt!

menu staple vegglampe messing

Produktnummer: 89037
Lagerbeholdning:

Vegglampe, Staple i messing, fra Menu. Denne stilige lampen er designet av danske Søren Rose, og er en del av Menu's Tribeca-kolleksjon. Tribeca er en serie lamper inspirert av New York's glamour på slutten av 1030-tallet, og navnet Tribeca refererer til en meget populær bydel New York, vest for Manhattan. Søren Rose reiste gjennom Amerika på jakt etter vakre, gamle lamper. Han tok alle funn med seg tilbake til studioet sitt, demonterte dem, mixet og matchet, og satte delene sammen igjen. Av dette eksperimentet oppsto Tribeca - et nytt perspektiv på ikonisk, moderne design. E27 sokkel, pære følger ikke med.

Vegglampe, Staple i messing, fra Menu. Denne stilige lampen er designet av danske Søren Rose, og er en del av Menu's Tribeca-kolleksjon. 

Tribeca er en serie lamper inspirert av New York's glamour på slutten av 1030-tallet, og navnet Tribeca refererer til en meget populær bydel New York, vest for Manhattan. 
Søren Rose reiste gjennom Amerika på jakt etter vakre, gamle lamper. Han tok alle funn med seg tilbake til studioet sitt, demonterte dem, mixet og matchet, og satte delene sammen igjen. Av dette eksperimentet oppsto Tribeca - et nytt perspektiv på ikonisk, moderne design.

E27 sokkel, pære følger ikke med.

 

 

Svingbar.

 

Farge Messing