Til toppen

menu staple vegglampe messing

Produktnummer: 89037
Lagerbeholdning:

inkl. mva

Vegglampe, Staple i messing, fra Menu. Denne stilige lampen er designet av danske Søren Rose, og er en del av Menu's Tribeca-kolleksjon. Tribeca er en serie lamper inspirert av New York's glamour på slutten av 1030-tallet, og navnet Tribeca refererer til en meget populær bydel New York, vest for Manhattan. Søren Rose reiste gjennom Amerika på jakt etter vakre, gamle lamper. Han tok alle funn med seg tilbake til studioet sitt, demonterte dem, mixet og matchet, og satte delene sammen igjen. Av dette eksperimentet oppsto Tribeca - et nytt perspektiv på ikonisk, moderne design. E27 sokkel, pære følger ikke med.

Vegglampe, Staple i messing, fra Menu. Denne stilige lampen er designet av danske Søren Rose, og er en del av Menu's Tribeca-kolleksjon. 

Tribeca er en serie lamper inspirert av New York's glamour på slutten av 1030-tallet, og navnet Tribeca refererer til en meget populær bydel New York, vest for Manhattan. 
Søren Rose reiste gjennom Amerika på jakt etter vakre, gamle lamper. Han tok alle funn med seg tilbake til studioet sitt, demonterte dem, mixet og matchet, og satte delene sammen igjen. Av dette eksperimentet oppsto Tribeca - et nytt perspektiv på ikonisk, moderne design.

E27 sokkel, pære følger ikke med.

 

 

Svingbar.

 

Lengde 15 cm
Høyde 36 cm
Colour Messing
Materiale Metall

menu staple vegglampe sort

Vegglampe, Staple i sort, fra Menu. Denne stilige lampen er designet av danske Søren Rose, og er en del av Menu's Tribeca-kolleksjon. ​ Tribeca er en serie lamper inspirert av New York's glamour på slutten av 1030-tallet, og navnet Tribeca refererer til en meget populær bydel New York, vest for Manhattan. Søren Rose reiste gjennom Amerika på jakt etter vakre, gamle lamper. Han tok alle funn med seg tilbake til studioet sitt, demonterte dem, mixet og matchet, og satte delene sammen igjen. Av dette eksperimentet oppsto Tribeca - et nytt perspektiv på ikonisk, moderne design. Lampen er svingbar. E27 sokkel, pære følger ikke med.
89039

menu echasse vase L

Vase, Echasse i størrelse L, fra Menu. Lekker glassvase som kombinerer klassisk eleganse og lekenhet. Ordet
94224

menu gridy fungi hylle stor eik

Gridy Fungi hylle i eik, stor, fra Menu.Stilig vegghylle, designet av den norske duoen Gridy, inspirert av skogens tresopper. Hyllen er en fin måte å utnytte veggplassen på, enten den brukes ved siden av sengen på soverommet, til pyntegjenstander på stuen eller til urter på kjøkkenet.
91121

Menu JWDA Concrete lampe

Lampe, JWDA Concrete, fra Menu.Vakker, stilren lampe med base i betong, inspirert av tradisjonelle oljelamper. Designet av svenske Jonas Wagell. Gjør seg fint som stemningslys i stuen eller som nattbordslampe. Av-/på-knappen i messing fungerer også som dimmer. 1xG9 halogenpære, 40W. 2 meter ledning.
79458

menu telysestake pov vegg messing

POV telysestake for vegg, messing, fra Menu.Leken og skulpturell lysestake i metallbelagt stål. Sett gjerne flere sammen og skap et spennende grafisk uttrykk på veggen.
77224