Til toppen

menu staple vegglampe sort

Produktnummer: 89039
Lagerbeholdning:

inkl. mva

Vegglampe, Staple i sort, fra Menu. Denne stilige lampen er designet av danske Søren Rose, og er en del av Menu's Tribeca-kolleksjon. ​ Tribeca er en serie lamper inspirert av New York's glamour på slutten av 1030-tallet, og navnet Tribeca refererer til en meget populær bydel New York, vest for Manhattan. Søren Rose reiste gjennom Amerika på jakt etter vakre, gamle lamper. Han tok alle funn med seg tilbake til studioet sitt, demonterte dem, mixet og matchet, og satte delene sammen igjen. Av dette eksperimentet oppsto Tribeca - et nytt perspektiv på ikonisk, moderne design. Lampen er svingbar. E27 sokkel, pære følger ikke med.

Vegglampe, Staple i sort, fra Menu. Denne stilige lampen er designet av danske Søren Rose, og er en del av Menu's Tribeca-kolleksjon. 

Tribeca er en serie lamper inspirert av New York's glamour på slutten av 1030-tallet, og navnet Tribeca refererer til en meget populær bydel New York, vest for Manhattan. 
Søren Rose reiste gjennom Amerika på jakt etter vakre, gamle lamper. Han tok alle funn med seg tilbake til studioet sitt, demonterte dem, mixet og matchet, og satte delene sammen igjen. Av dette eksperimentet oppsto Tribeca - et nytt perspektiv på ikonisk, moderne design.

Lampen er svingbar. E27 sokkel, pære følger ikke med.

 

Lengde 15 cm
Høyde 36 cm
Colour Svart
Materiale Metall

menu staple vegglampe messing

Vegglampe, Staple i messing, fra Menu. Denne stilige lampen er designet av danske Søren Rose, og er en del av Menu's Tribeca-kolleksjon. Tribeca er en serie lamper inspirert av New York's glamour på slutten av 1030-tallet, og navnet Tribeca refererer til en meget populær bydel New York, vest for Manhattan. Søren Rose reiste gjennom Amerika på jakt etter vakre, gamle lamper. Han tok alle funn med seg tilbake til studioet sitt, demonterte dem, mixet og matchet, og satte delene sammen igjen. Av dette eksperimentet oppsto Tribeca - et nytt perspektiv på ikonisk, moderne design. E27 sokkel, pære følger ikke med.
89037

menu afteroom knaggrekke sort

Knaggrekke, Afteroom i sort, fra Menu. Designet av duoen Afteroom. Minimalistisk, grafisk, skulpturell og sofistikert er stikkordene for denne flotte knaggrekken i pulverlakkert metall, som i likhet med resten av Afteroom-kolleksjonen, trekker sine referanser fra Bauhas og modernismen. Afteroom knaggrekke egner seg utmerket til jakker, klær, vesker og annet tilbehør, og henger fint både i gangen, på soverommet og på badet. Den er enkel å montere, og de skjulte festene er med på å understreke det rene og minimalistiske uttrykket.
92673

Menu led lampe carrie sort

LED lampe, Carrie i sort, fra Menu. Designet av Norm Architects. Skap en varm og koselig atmosefære med med denne stilige LED-lampen i glass og pulverlakkert stål. Carrie er lett og bærebar, kommer med en USB-kabel og har mange bruksmuligheter.
94526
 

menu telysestake pov vegg sort

POV telysestake for vegg, sort, fra Menu.
77220