Til toppen

menu telysestake pov vegg hvit

Produktnummer: 77221
Lagerbeholdning:

inkl. mva

POV telysestake for vegg, hvit, fra Menu.Leken og skulpturell lysestake i pulverlakkert stål. Sett gjerne flere sammen og skap et spennende grafisk uttrykk på veggen.

POV telysestake for vegg, hvit, fra Menu.

Leken og skulpturell lysestake i pulverlakkert stål. Sett gjerne flere sammen og skap et spennende grafisk uttrykk på veggen.

Lengde 18,5 cm
Bredde 10,5 cm
Høyde 21 cm
Colour Hvit
Materiale Pulverlakkert stål

menu telysestake pov vegg grå

POV telysestake for vegg, grå, fra Menu.Leken og skulpturell lysestake i pulverlakkert stål. Sett gjerne flere sammen og skap et spennende grafisk uttrykk på veggen.
77218

menu telysestake pov vegg krom

POV telysestake for vegg, krom, fra Menu.Leken og skulpturell lysestake i metallbelagt stål. Sett gjerne flere sammen og skap et spennende grafisk uttrykk på veggen.
77217

menu telysestake pov vegg sort

POV telysestake for vegg, sort, fra Menu.
77220
 

menu afteroom knaggrekke hvit

Knaggrekke, Afteroom i hvit, fra Menu. Designet av duoen Afteroom. Minimalistisk, grafisk, skulpturell og sofistikert er stikkordene for denne flotte knaggrekken i pulverlakkert metall, som i likhet med resten av Afteroom-kolleksjonen, trekker sine referanser fra Bauhas og modernismen. Afteroom knaggrekke egner seg utmerket til jakker, klær, vesker og annet tilbehør, og henger fint både i gangen, på soverommet og på badet. Den er enkel å montere, og de skjulte festene er med på å understreke det rene og minimalistiske uttrykket.
92674

menu echasse vase S

Vase, Echasse i størrelse S, fra Menu. Lekker glassvase som kombinerer klassisk eleganse og lekenhet. Ordet
102750

Menu led lampe carrie hvit

LED lampe, Carrie i sort, fra Menu. Designet av Norm Architects. Skap en varm og koselig atmosefære med med denne stilige LED-lampen i glass og pulverlakkert stål. Carrie er lett og bærebar, kommer med en USB-kabel og har mange bruksmuligheter.
96845

menu lysestake pov circle L sølv

Lysestake, Pov Circle L i sølv, fra Menu. Enkel og leken lysestake i pulverlakkert stål, der dimensjonen vil oppleves forskjellig ut fra hvilken vinkel du ser lysestaken fra. Sett gjerne flere sammen og skap et spennende uttrykk på veggen.
98264