Til toppen

menu vannkanne well

Produktnummer: 88949
Lagerbeholdning:

inkl. mva

Vannkanne, Well, fra Menu. Gjør stas på plantene dine med denne elegante vannkannen i rustfritt stål. Med sitt moderne design, blankpolerte overflate og komfortable grep, er Well vannkanne en fornøyelse å bruke. Også er den jo så fin at den gjerne kan stå framme selv når den ikke er i bruk!

Vannkanne, Well, fra Menu. Gjør stas på plantene dine med denne elegante vannkannen i rustfritt stål. Med sitt moderne design, blankpolerte overflate og komfortable grep, er Well vannkanne en fornøyelse å bruke. Også er den jo så fin at den gjerne kan stå framme selv når den ikke er i bruk!

Lengde 43 cm
Bredde 18 cm
Høyde 21,5 cm
Materiale Rustfritt stål

menu bordlampe TR bulb

Bordlampe, TR Bulb, fra Menu. Stilig lampe med glasskuppel og base i marmor, designet av Tim Rundle. TR Bulb er inspirert av den urbane livsstil, der mennesker flytter mellom byer og land for å oppnå nye opplevelser og karrieredrømmer. Lampen kan dimmes, og den elegante skjermen i rundt opalglass sørger for en jevn, harmonisk belysning som ikke blender. Et elegant og lysende interiørobjekt, perfekt på nattbordet, i en bred vinduskarm eller på et lite sidebord i stuen.
102759

menu telysestake pov vegg krom

POV telysestake for vegg, krom, fra Menu.Leken og skulpturell lysestake i metallbelagt stål. Sett gjerne flere sammen og skap et spennende grafisk uttrykk på veggen.
77217

menu tied pendel ash

Tied pendel, ash, fra Menu.Enkel og nyskapende takpendel i keramikk, med 2 meter lang tekstilledning. Perfekt som leselampe ved sengen eller over godstolen i stua. Henger fint alene eller sammen med flere. E27 sokkel, lyspære følger ikke med. 
92680