Til toppen

menu wire table top hvit

Produktnummer: 88955
Lagerbeholdning:

inkl. mva

Wire Table Top, hvit, fra Menu. Skap en elegant touch i hjemmet med denne dekorative platen i hvit marmor. Marmorplaten hører til stativet Wire Base fra Menu, og passer til alle størrelser. Sammen utgjør delene et dekorativt, lite sidebord, og er en perfekt innredningsdetalj i stuen, på verandaen eller i vinterhagen.

Wire Table Top, hvit, fra Menu. Skap en elegant touch i hjemmet med denne dekorative platen i hvit marmor. Marmorplaten hører til stativet Wire Base fra Menu, og passer til alle størrelser. Sammen utgjør delene et dekorativt, lite sidebord, og er en perfekt innredningsdetalj i stuen, på verandaen eller i vinterhagen.  

Diameter 23 cm
Høyde 1,8 cm
Colour Hvit
Materiale Marmor

menu wire table top sort

Wire Table Top, sort, fra Menu. Skap en elegant touch i hjemmet med denne dekorative platen i sort marmor. Marmorplaten hører til stativet Wire Base fra Menu, og passer til alle størrelser. Sammen utgjør delene et dekorativt, lite sidebord, og er en perfekt innredningsdetalj i stuen, på verandaen eller i vinterhagen.
94913

menu wire base L hvit

Wire Base L, hvit, fra Menu.Stativ tilpasset Wire Pot, Wire Disc Oil Lamp og Wire Table Top fra Menu.
91879

menu wire base M hvit

Wire Base M, hvit, fra Menu.Stativ tilpasset Wire Pot, Wire Disc Oil Lamp og Wire Table Top fra Menu.
88958

menu wire base S hvit

Wire Base S, hvit, fra Menu.Stativ tilpasset Wire Pot, Wire Disc Oil Lamp og Wire Table Top fra Menu.
88956

menu wire pot hvit

Wire Pot, hvit, fra Menu.Passer til alle Wire Base fra Menu. Fin potteskjuler for blomster, friske urter og grønne planter. 
88954