Til toppen

meraki terapipute

Produktnummer: 104827
Lagerbeholdning:

inkl. mva

Terapipute fra Meraki. Gi kroppen en varm og avslappende følelse med denne deilige varmeputen.

Terapipute fra Meraki. Gi kroppen en varm og avslappende følelse med denne deilige varmeputen. Puten er fylt med leirkuler, mens trekket er laget av en bomull-flax-blanding. Varm terapiputen i mikrobølgeovnen, og bruk den til å varme eller lindre deler av kroppen. Kjempefin mot magesmerter eller til kalde føtter om natten.

Lengde 65 cm
Bredde 15 cm
Colour Beige, krem
Materiale Bomull, flax, leirkuler

meraki håndkrem cotton haze

Håndkrem, Cotton Haze, fra Meraki. Pleiende håndkrem med økologisk solsikke og kamille, som har en beskyttende, fuktgivende og antibaktriell virkning på huden. Mild og effektiv med en varm og krydret duft. Velegnet til alle hudtyper. Fri for parabener og fargestoffer.Ingredienser: Aqua, Caprylic/Capric Triglyceride, Glyceryl Stearate, Cetearyl Alcohol, Glycerin, Glyceryl Stearate Citrate, Stearic Acid, Sodium Lauroyl Glutamate, Carbomer, Sodium PCA, Panthenol, Sodium Levulinate, Potassium Sorbate, Tocopherol, Helianthus Annuus Se. 
82408

meraki kurv metall liten

Kurv i metall, liten, fra Meraki. Enkel og flott kurv, fin til oppbevaring av både såper, kluter og andre pleieprodukter på badet.
104830

meraki terapi øyepute

Terapi øyepute fra Meraki. Kjenn stresset lette med denne deilige terapiputen ment for øynene. Puten er fylt med leirkuler, mens trekket er laget av en bomull-flax-blanding. Legg deg godt til rette, plasser øyeputen over øynene, og bli liggende en liten stund. Du vil kjenne en umiddelbar avslappende effekt etter bruk, og huden rundt øynene vil føles fin og frisk.
104828