• meraki toalettveske semsket skinn sort - slideshow 1

meraki toalettveske semsket skinn sort

Varenummer: 104822
Lagerbeholdning:
Lagt til i
Legg i ønskeliste

Toalettveske i semsket skinn, sort, fra Meraki. Stor og flott toalettveske med plass til både sminke, kremer, børster og alle andre pleiende nødvendigheter. Toalettvesken er enkel og elegant i sitt design, og utstyrt med en diskré glidelås i metall. God reise!

Toalettveske i semsket skinn, sort, fra Meraki. Stor og flott toalettveske med plass til både sminke, kremer, børster og alle andre pleiende nødvendigheter. Toalettvesken er enkel og elegant i sitt design, og utstyrt med en diskré glidelås i metall. God reise!

Length 40 cm
Width 22 cm
Colour Svart
Material Semsket skinn
Tilbud

house doctor nomadic toalettveske m/oppheng grå

Toalettveske m/oppheng, Nomadic i grå, fra House Doctor. Praktisk og stilig toalettveske, bestående av 2 lommer med glidelås, samt krok for oppheng. God reise!
92627

meraki såpestykke bamboo charcoal

Såpestykke, Bamboo charcoal, fra Meraki. Skånsom håndsåpe med blant annet bambuskull, som virker dyptrensende på huden. Såpen består ellers av milde ingredienser som både rengjør og nærer huden, uten å virke uttørrende.Ingredienser: Sodium palmate, Sodium cocoate, Sodium palm kernelate, Aqua, Glycerin, Sodium ricebranamphoacetate, Perfume, Mentha piperita oil, Olea europaea fruit.
82428

meraki tannbørste 3pk

Tannbørste 3pk, fra Meraki. Sett med tre flotte tannbørster i lekre farger, der skaftet er laget av hvetestrå og plast, og børsten er av nylon. Hardheten på børsten er soft/medium.
100400

meraki vaskeklut 3pk

Vaskeklut 3pk fra Meraki. Deilig myke kluter i 100 % bomull, og med en lekker grå/hvit-melert farge. Kan vaskes på 60 °C og tørketromles på høy varme. Nyt hverdagsluksusen på badeværelset!
82438