Sorter etter:

Nobodinoz tipi sand white stars

Tipitelt, sand white stars, fra Nobodinoz. En flott tipi for barnerommet! 
88311

Sebra bokhylle tre grå

Bokhylle i tre, grå, fra Sebra. Kjempefin bokhylle i stilrent design, med hylleplate i kryssfinér og hylleknekt i grå metall. Bokhyllen er perfekt til å skape et fin oversikt over barnebøkene, men kan gjerne også brukes til utstilling av bilder og pyntegjenstander.
101399

Sebra hylle tre grå

Hylle i tre, grå, fra Sebra. Gi liv til veggen med denne kjempefine hyllen i stilrent design. Hyllen gjør seg utmerket til bøker og yndlingsleker på barnerommet, men kan også fint brukes til pyntegjenstander på stua, eller til kopper og kar på kjøkkenet. Hylleknektene er av metall, og hyllen er enkel å henge opp.
101398

ferm living knot saccosekk terrazzo rosa

Knot saccosekk, Terrazzo i rosa, fra ferm LIVING. Pynt opp barnerommet eller gi minstemann en skikkelig kul og komfortabel sitteplass i stua! Denne stilige saccosekken blir garantert en favoritt og et blikkfang i rommet. Passer for barn opp til 6 år. Trekket er avtakbart og kan vaskes på 30 grader finvask.
93299

ferm living rabbit speil

Speil, Rabbit, fra ferm LIVING. Speil, speil på veggen der, hverm er søtest av alle her? Pynt opp barnerommet med dette kjempesøte speilet, dekorert med to kaninører i skinn. Ørene kan både flyttes rundt på speilet eller fjernes helt. 
93308

vitra eames elephant rosa

Eames Elephant, rosa, fra Vitra. Nesten ingen andre dyr er så populær som elefanten, med dens majestetiske størrelse og vennlige natur.  Ekteparet Charles og Ray Eames falt også for dette flotte dyret, og laget en lekeelefant av kryssfinèr i 1945. Denne ble aldri satt i produksjon, men i dag produseres elefanten i hard plast og er en robust og populær leke som kan brukes både inne og ute, eller rett og slett som et iøynefallende designobjekt på barnerommet. 
83332

vitra panton junior stol hvit

Panton junior stol, hvit, fra Vitra. Designet av Verner Panton I 1959-1960. Den berømte Panton-stolen, med sine klare, glade farger og myke former, har alltid vært en favoritt hos barna. Opphavsmann Verner Panton fikk for lengst ideen om å produsere en versjon i barnestørrelse, men det var først i 2008 at Panton Junior ble introdusert for første gang. Stolen er en eksakt kopi av originalen, både når det gjelder form og materiale, og er en perfekt liten stol for de minste i familien. 
81677

vitra panton junior stol lys blå

Panton junior stol, lys blå, fra Vitra. Designet av Verner Panton I 1959-1960. Den berømte Panton-stolen, med sine klare, glade farger og myke former, har alltid vært en favoritt hos barna. Opphavsmann Verner Panton fikk for lengst ideen om å produsere en versjon i barnestørrelse, men det var først i 2008 at Panton Junior ble introdusert for første gang. Stolen er en eksakt kopi av originalen, både når det gjelder form og materiale, og er en perfekt liten stol for de minste i familien. 
81676

vitra panton junior stol lys rosa

Panton junior stol, lys rosa, fra Vitra. Designet av Verner Panton I 1959-1960. Den berømte Panton-stolen, med sine klare, glade farger og myke former, har alltid vært en favoritt hos barna. Opphavsmann Verner Panton fikk for lengst ideen om å produsere en versjon i barnestørrelse, men det var først i 2008 at Panton Junior ble introdusert for første gang. Stolen er en eksakt kopi av originalen, både når det gjelder form og materiale, og er en perfekt liten stol for de minste i familien. 
83328

yamazaki skostativ gul

Gult skostativ, for søte små barnesko, fra Yamazaki. Et smart skostativ som gjør det både enkelt og morsomt for barna å sette fra seg skoene sine. Passer like fint i gangen som på barnerommet. Stativet har plass til 4 par sko, og lengden på skoplatene er 18 cm.
82474

yamazaki skostativ sort

Sort skostativ, for søte små barnesko, fra Yamazaki. Et smart skostativ som gjør det både enkelt og morsomt for barna å sette fra seg skoene sine. Passer like fint i gangen som på barnerommet. Stativet har plass til 4 par sko, og lengden på skoplatene er 18 cm.
82475