Til toppen

Møbler

Visning
/
Sortering
NY

kaos klapp barnestol sammenleggbar eik

Sammenleggbar barnestol i eik, Klapp, fra Kaos.
106945
NY

kaos klapp bøyle til barnestol

Bøyle til Klapp barnestol, fra Kaos
106946

Sebra bokhylle tre grå

Bokhylle i tre, grå, fra Sebra. Kjempefin bokhylle i stilrent design, med hylleplate i kryssfinér og hylleknekt i grå metall. Bokhyllen er perfekt til å skape et fin oversikt over barnebøkene, men kan gjerne også brukes til utstilling av bilder og pyntegjenstander.
101399
 

ferm living rabbit speil

Speil, Rabbit, fra ferm LIVING. Speil, speil på veggen der, hverm er søtest av alle her? Pynt opp barnerommet med dette kjempesøte speilet, dekorert med to kaninører i skinn. Ørene kan både flyttes rundt på speilet eller fjernes helt. 
93308

Nobodinoz tipi sand white stars

Tipitelt, sand white stars, fra Nobodinoz. En flott tipi for barnerommet! 
88311

Yamazaki skostativ rosa

Rosa skostativ, for søte små barnesko, fra Yamazaki
84501

vitra eames elephant rosa

Eames Elephant, rosa, fra Vitra. Nesten ingen andre dyr er så populær som elefanten, med dens majestetiske størrelse og vennlige natur.  Ekteparet Charles og Ray Eames falt også for dette flotte dyret, og laget en lekeelefant av kryssfinèr i 1945. Denne ble aldri satt i produksjon, men i dag produseres elefanten i hard plast og er en robust og populær leke som kan brukes både inne og ute, eller rett og slett som et iøynefallende designobjekt på barnerommet. 
83332

vitra panton junior stol lys rosa

Panton junior stol, lys rosa, fra Vitra. Designet av Verner Panton I 1959-1960. Den berømte Panton-stolen, med sine klare, glade farger og myke former, har alltid vært en favoritt hos barna. Opphavsmann Verner Panton fikk for lengst ideen om å produsere en versjon i barnestørrelse, men det var først i 2008 at Panton Junior ble introdusert for første gang. Stolen er en eksakt kopi av originalen, både når det gjelder form og materiale, og er en perfekt liten stol for de minste i familien. 
83328

yamazaki skostativ gul

Gult skostativ, for søte små barnesko, fra Yamazaki. Et smart skostativ som gjør det både enkelt og morsomt for barna å sette fra seg skoene sine. Passer like fint i gangen som på barnerommet. Stativet har plass til 4 par sko, og lengden på skoplatene er 18 cm.
82474

yamazaki skostativ sort

Sort skostativ, for søte små barnesko, fra Yamazaki. Et smart skostativ som gjør det både enkelt og morsomt for barna å sette fra seg skoene sine. Passer like fint i gangen som på barnerommet. Stativet har plass til 4 par sko, og lengden på skoplatene er 18 cm.
82475