• monbento bento box original rosa/hvit - slideshow 1
  • monbento bento box original rosa/hvit - slideshow 2

monbento bento box original rosa/hvit

Varenummer: 71612
Lagerbeholdning:
Lagt til i
Legg i ønskeliste

Bento box original, rosa/hvit, fra Monbento. Denne praktiske matboksen består av to 100 % lufttette beholdere med lokk, en liten innerboks uten lokk, et hovedlokk på toppen, samt et elastisk bånd som holder det hele trygt sammen. Matboksen er laget av solid kvalitetsplast, og har en "soft touch" finish. Bento box original er BPA-fri, og tåler både oppvaskmaskin, mikrobølgeovn og fryser. Denne matboksen er perfekt når du ønsker å ta med deg flere retter, og formatet er ideelt til både lunsj på jobben og piknik i hagen.  Bento box original har vunnet to prestisjefylte designpriser: Gia Award og Reddot Design Award.

Bento box original, rosa/hvit, fra Monbento. Denne praktiske matboksen består av to 100 % lufttette beholdere med lokk, en liten innerboks uten lokk, et hovedlokk på toppen, samt et elastisk bånd som holder det hele trygt sammen. Matboksen er laget av solid kvalitetsplast, og har en "soft touch" finish. Bento box original er BPA-fri, og tåler både oppvaskmaskin, mikrobølgeovn og fryser. Denne matboksen er perfekt når du ønsker å ta med deg flere retter, og formatet er ideelt til både lunsj på jobben og piknik i hagen. 

Bento box original har vunnet to prestisjefylte designpriser: Gia Award og Reddot Design Award.

Length 18,5 cm
Width 9,4 cm
Height 10 cm
volume 1 l
Colour Rosa
Material Plast

monbento bento box original blå/hvit

Bento box original, blå/hvit, fra Monbento. Denne praktiske matboksen består av to 100 % lufttette beholdere med lokk, en liten innerboks uten lokk, et hovedlokk på toppen, samt et elastisk bånd som holder det hele trygt sammen. Matboksen er laget av solid kvalitetsplast, og har en "soft touch" finish. Bento box original er BPA-fri, og tåler både oppvaskmaskin, mikrobølgeovn og fryser. Denne matboksen er perfekt når du ønsker å ta med deg flere retter, og formatet er ideelt til både lunsj på jobben og piknik i hagen.  Bento box original har vunnet to prestisjefylte designpriser: Gia Award og Reddot Design Award.
71610

monbento silikonformer grå/sort

Silikonformer, grå/sort, fra Monbento. Dette praktiske settet består av 3 former: 1 form som som hjelper deg å lage kaker, desserter eller annet godt som passer perfekt i din Bento box original, og 2 mindre beholdere som hjelper deg å separere maten i matboksen.  BPA-fri Tåler oppvaskmaskin, fryser og mikrobølgeovn Tåler temperaturer fra -40ºC til 240ºC Ovnsfast opp til 240ºC
71628