Monkey Business

Familieselskapet Monkey Business ble grunnlagt i 1994, og har siden den gang tilført det lille ekstra til det ordinære, og sørget for nytt perspektiv på små hverdagsting, både hjemme, på kontoret og ute i det fri. Monkey Business tror på design som kombinerer en original idé med estetikk og funksjonalitet, og har som mål å lage nyttige og holdbare produkter som møter hverdagsbehovene.

Sorter etter:

Monkey Business Beanie vinkork 2stk

Vinkork, Beanie, fra Monkey Business. Praktisk vinkork, om du bare vil ha et glass vin, eller bare trenger litt til matlagingen. Kommer i sett à 2stk, en rød og en hvit lue.
86293

Monkey Business Gulrotskreller svart

Gulrotskreller, svart, formet som en blyantspisser fra Monkey Business. Ha det moro mens du skreller gulrøtter, agurk eller andre grønnsaker! Lager tynne lag som kan dekorere og gjøre salater og matretter smakfulle.
67992

Monkey Business Kjelelufter Lid Sid

Kjelelufter, Lid Sid, fra Monkey Business. To figurer, en rød og en hvit, som vil holde grytelokket på pannene oppe når de trenger litt uft. Lid Sid er et morsomt innslag på kjøkkenet! 
68002

Monkey Business Memo Holder Morris Rød

Memo holder, Morris i rød, fra Monkey Business. Med Morris Memo Holder får du en artig følgesvenn, som holder orden på dine beskjeder og notater. Eselet, Morris, holder hele 140 ark i rommet bak på ryggen. Du kan gjerne fylle på med Post-its®, når du etter hvert går tom for de medfølgende arkene. Munnen til Morris er faktisk en klype, og her kan du feste viktige beskjeder, eller sett inn en penn - så vet du alltid hvor den er!
47141

Monkey Business Memo Holder Morris grå

Memo holder, Morris i mørk grå, fra Monkey Business. Med eselet Morris får du en artig følgesvenn, som holder orden på dine beskjeder og notater. Morris holder hele 140 ark i rommet bak på ryggen. Du kan gjerne fylle på med Post-its® når du etter hvert går tom for de medfølgende arkene. Munnen til Morris er faktisk en klype, og her kan du feste viktige beskjeder, eller sett inn en penn - så vet du alltid hvor den er!
47142

Monkey Business Memo Holder Morris hvit

Memo holder, Morris i hvit, fra Monkey Business. Med eselet Morris får du en artig følgesvenn, som holder orden på dine beskjeder og notater. Morris holder hele 140 ark i rommet bak på ryggen. Du kan gjerne fylle på med Post-its®, når du etter hvert går tom for de medfølgende arkene. Munnen til Morris er faktisk en klype, og her kan du feste viktige beskjeder, eller sett inn en penn - så vet du alltid hvor den er!
47143

Monkey Business Speileggform Sunny Side

Speileggform, Sunny Side, fra Monkey Business. Lag et lite kunstverk på frokosttallerkenen! 
67988

Monkey Business agurkskreller

Agurkskreller, Cucumbo-Spiral slicer, fra Monkey Business. Lag kule salater og ha det gøy på kjøkkenet med denne agurkskrelleren. 
73748

Monkey Business korktavle Memo Mountain

Morsom, liten korktavle, Memo Mountain, fra Monkey Business. Kommer med 9 stk tavlestifter, formet som små trær. 
1054589

Monkey Business olje skjenketopp

Skjenketopp til olje fra Monkey Business. Toppen er laget slik at den passer til de fleste standard flaskeåpninger. Passer til til standard vinflasker, slikat du kan gjenbruke vinflasken til f.eks olje og dressinger. To helletuter for ulik mengde olje, som gjør det enkelt og porsjonere ut mengden olje som benyttes. Skjenketoppen er laget av silikon.
76200