Monograph

Monograph er House Doctors stilige kontorkolleksjon. 

Sorter etter:

Monograph bok til oppbevaring burgunder

Bok til oppbevaring, burgunder, fra Monograph. Lekker oppbevaring formet som ei bok. Denne er perfekt til smykker og andre småting, eller rett og slett som pynt i bokhylla eller på et lite bord i stua.
92630

Monograph bok til oppbevaring grå

Bok til oppbevaring, grå, fra Monograph. Lekker oppbevaring formet som ei bok. Denne er perfekt til smykker og andre småting, eller rett og slett som pynt i bokhylla eller på et lite bord i stua.
92628

Monograph bok til oppbevaring grønn

Bok til oppbevaring, grønn, fra Monograph. Lekker oppbevaring formet som ei bok. Denne er perfekt til smykker og andre småting, eller rett og slett som pynt i bokhylla eller på et lite bord i stua.
92629
Tilbud

Monograph office blyantspisser mint

Blyantspisser, Office, fra Monograph. En vakker og praktisk blyantspisser, som kan festes til bord om ønskelig. Den har et stilig retro preg, og vil pynte opp enhver kontorplass.
97286

Monograph retro klokke blå

Klokke, Retro i blå, fra Monograph. Hold orden på både tid og dato med denne stilige, multifunksjonelle klokken i retro design. Displayet viser deg både eksakt tidspunkt, og hvilken dag og dato det er. Klokken har også innebygd alarm. Perfekt å sette på nattbordet, på arbeidspulten, eller å gi bort i gave!
100359

house doctor monograph bildeholder

Bildeholder fra Monograph-kolleksjonen til House Doctor. Dekorativ og praktisk holder for bilder og kort. Bildeholderen er satt sammen av ei metallsnor og 6 flotte magnetkuler i tre.  
89203
Tilbud

house doctor monograph magnetknagg 4pk messing

Magnetknagg 4pk, messingfarget, fra Monograph-kolleksjonen til House Doctor. Små knagger med sterk magnet, ideell til for eksempel nøkler og andre småting med oppheng.
89208
Tilbud

house doctor monograph magnetknagg 4pk sølv

Magnetknagg 4pk, sølvfarget, fra Monograph-kolleksjonen til House Doctor. Små knagger med sterk magnet, ideell til for eksempel nøkler og andre småting med oppheng.
89209
Tilbud

monograph forest papirvekt marmor liten

Papirvekt, Forest i liten størrelse, fra Monograph. Hold orden på papirene med denne lekre papirvekten i grønn marmor. Den er like dekorativ som den er funksjonell, og hver og en har sin egen unike finish. Kjempefin å gi bort i gave!
100346
Tilbud

monograph forest papirvekt marmor stor

Papirvekt, Forest i stor størrelse, fra Monograph. Hold orden på papirene med denne lekre papirvekten i grønn marmor. Den er like dekorativ som den er funksjonell, og hver og en har sin egen unike finish. Kjempefin å gi bort i gave!
100345

monograph grid oppslagstavle m/424 tegn grå

Oppslagstavle, Grid i grå, fra Monograph. Prakisk og dekorativ tavle med 424 tilhørende bokstaver og tall som enkelt klipses fast. Dette er et stilig alternativ til krittavlen, og fungerer på samme måte - heng den hvor du vil, skriv hva du vil - mulighetene er mange!
100344