• Monograph bok til oppbevaring grå - slideshow 1
  • Monograph bok til oppbevaring grå - slideshow 2
  • Monograph bok til oppbevaring grå - slideshow 3
  • Monograph bok til oppbevaring grå - slideshow 4

Monograph bok til oppbevaring grå

Varenummer: 92628
Lagerbeholdning:
Lagt til i
Legg i ønskeliste

Bok til oppbevaring, grå, fra Monograph. Lekker oppbevaring formet som ei bok. Denne er perfekt til smykker og andre småting, eller rett og slett som pynt i bokhylla eller på et lite bord i stua.

Bok til oppbevaringgrå, fra Monograph. Lekker oppbevaring formet som ei bok. Denne er perfekt til smykker og andre småting, eller rett og slett som pynt i bokhylla eller på et lite bord i stua.

Length 26 cm
Width 17 cm
Height 5 cm
Colour Lys grå

Monograph bok til oppbevaring burgunder

Bok til oppbevaring, burgunder, fra Monograph. Lekker oppbevaring formet som ei bok. Denne er perfekt til smykker og andre småting, eller rett og slett som pynt i bokhylla eller på et lite bord i stua.
92630

Monograph bok til oppbevaring grønn

Bok til oppbevaring, grønn, fra Monograph. Lekker oppbevaring formet som ei bok. Denne er perfekt til smykker og andre småting, eller rett og slett som pynt i bokhylla eller på et lite bord i stua.
92629

house doctor bordlampe gleam messing

Bordlampe, Gleam, fra House Doctor. Lekker lampe med messingfinish, passer utmerket som nattbordslampe eller på et lite sidebord i stuen. Gleam gjør seg veldig godt sammen med store dekorpærer, for en hyggelig og innbydende atmosfære. 2 meter ledning, E27 sokkel, maks 40 watt. Pære følger ikke med. 
92593

house doctor chaka bakke

Chaka bakke, fra House Doctor. Dekorativ bakke i naturmateriale, ideell til såper og lotions på badet, til oljer og krydderier på kjøkkenbenken, eller som et dekorfat med yndlingstingene på stuebordet. Tilgjengelig i to størrelser: S - Ø32/H6,5cm og L - Ø40/H9,5cm
VM82593

house doctor monograph magnetklips 4pk messing

Magnetklips 4pk, messingfarget, fra Monograph-kolleksjonen til House Doctor. Perfekt til magnetlister, kjøleskap og magnettavler, til kort og bilder, huskelapper og andre beskjder.
89207

house doctor veggdekor 50x70 rock

Veggdekor i 50x70cm, Rock, fra House Doctor. Stilig kunstverk på bomullslerret, med treramme og snor for oppheng. Et must i det moderne hjem! 
92614