mudpuppy puslespill i pose under havet

Varenummer: 98883
Lagerbeholdning:
Lagt til i
Legg i ønskeliste

Puslespill i pose, under havet, fra Mudpuppy. Kjempefint puslespill med 12 store, ekstra tykke brikker, perfekt for små barnehender. Puslespillet kommer i en praktisk pose med glidelås, og måler 28x36 cm ferdig lagt. Puslespillet er laget av 90 % gjenbrukspapir, og trykt med giftfri og soyabasert blekk. Passer for barn fra 2 år.

Puslespill i pose, under havet, fra Mudpuppy. Kjempefint puslespill med 12 store, ekstra tykke brikker, perfekt for små barnehender. Puslespillet kommer i en praktisk pose med glidelås, og måler 28x36 cm ferdig lagt. Puslespillet er laget av 90 % gjenbrukspapir, og trykt med giftfri og soyabasert blekk.

Passer for barn fra 2 år.

 

Length 27 cm
Width 18 cm
Height 2 cm
volume 12 brikker
Material Plast, tykk papp

mudpuppy puslespill i pose zoo

Puslespill i pose, zoo, fra Mudpuppy. Kjempefint puslespill med 12 store, ekstra tykke brikker, perfekt for små barnehender. Puslespillet kommer i en praktisk pose med glidelås, og måler 28x36 cm ferdig lagt. Puslespillet er laget av 90 % gjenbrukspapir, og trykt med giftfri og soyabasert blekk. Passer for barn fra 2 år.
98880

mudpuppy puslespill brikker verdens dyr

Puslespill med brikker, verdens dyr, fra Mudpuppy. Herlig puslespill bestående av 27 kvadratiske, dobbeltsidige brikker, samt et praktisk puslebrett. Brikkene utgjør til sammen hele 6 ulike puslespill med motiv av flotte dyr, 9 brikker i hver. Puslespillet er laget av 90 % gjenbrukspapir, og motivene er trykt med giftfri blekk. Passer for barn fra 3 år.
98885

mudpuppy puslespill jumbo byggeplass

Puslespill jumbo, Byggeplass, fra Mudpuppy. Stort og flott puslespill med motiv av en spennende byggeplass. Puslespillet består av 25 ekstra store brikker i tykk papp, der 90 % er resirkulert materiale. Motivet er trykt med giftfri, soyabasert blekk. Det fine puslespillet måler 56x56 cm ferdig lagt, og den dekorative boksen kommer med et praktisk håndtak for bæring. Passer for barn fra 2 år.
98906

mudpuppy reisespill sjakk og dam dinosaur

Reisespill, sjakk og dam m/dinosaurmotiv, fra Mudpuppy. To spill i ett! Sørg for en morsom tur med dette praktiske reisespillet, bestående av en pose med knyting, fylt med 32 dobbeltsidige brikker i tre. Brikkene er illustrert med klassiske sjakk-symboler på den ene siden, og to ulike dinnosaurer på den andre. Posen er dekorert som et sjakkrutete spillebrett, så her er det bare og brette den ut, og spillet - sjakk eller dam - er straks i gang! Passer for barn fra 6 år.
98872

mudpuppy tegnerulkl under havet

Tegnerull, Under havet, fra Mudpuppy. Kos deg med fargelegging av flotte undervannsdyr! Her finner du blant annet fisker, blekksprut, skilpadde, krabbe og en stor hval, og med tegnerullens lengde på hele 76 cm, har du mye moro i vente. Tegnerullen tar liten plass når den er sammenrullet, og er perfekt å ta med på tur! 4 fargestifter følger med.
98863