Til toppen
Produktet er ikke aktivt!

Mummi krukke Vennskap

Produktnummer: 86356
Lagerbeholdning:

Mummi-krukke, Vennskap, fra Arabia. En oppbevaringboks som er designet av Tove Slotte-Elevant med utgangspunkt i Tove Janssons originaltegninger fra boken "Hvem skal trøste Knøttet?". En trist og vakker billedbok om den ensomme, lille Knyttet som drar ut på eventyr for å overvinne sine redlser, og møter og finner vennskap i den også ensomme Nurket på veien. Dette er en boks som passer perfekt til bruk på kjøkkenet, men er også fin med eller uten lokk på barnerom for eksempel. Den er produsert i vitroporselen, og har et lokk i keramikk med praktisk gummiforsegling.Boksen tåler oppvaskmaskin, mikrobølgeovn, fryser og ovn, men lokket tåler ingenting av dette (OBS: Må ikke settes direkte fra fryseren og inn i en varm ovn. Må ikke settes direkte fra varm ovn til en våt, kald overflate, eller direkte på stål.) 

Mummi-krukke, Vennskap, fra Arabia. En oppbevaringboks som er designet av Tove Slotte-Elevant med utgangspunkt i Tove Janssons originaltegninger fra boken "Hvem skal trøste Knøttet?". En trist og vakker billedbok om den ensomme, lille Knyttet som drar ut på eventyr for å overvinne sine redlser, og møter og finner vennskap i den også ensomme Nurket på veien. Dette er en boks som passer perfekt til bruk på kjøkkenet, men er også fin med eller uten lokk på barnerom for eksempel. Den er produsert i vitroporselen, og har et lokk i keramikk med praktisk gummiforsegling.

Boksen tåler oppvaskmaskin, mikrobølgeovn, fryser og ovn, men lokket tåler ingenting av dette (OBS: Må ikke settes direkte fra fryseren og inn i en varm ovn. Må ikke settes direkte fra varm ovn til en våt, kald overflate, eller direkte på stål.)


 

Bredde 13,2 cm
Høyde 16 cm
Volum 1,2 l cl