Til toppen

Mummi krus Den gyldne halen

Produktnummer: 110265
Lagerbeholdning:

inkl. mva

Mummi krus, Den gylne halen, fra serien Mummidalen / Moomin valley – en ny animasjonsserie (limited edition), fra Arabia.

Mummi krus, Den gylne halen, fra serien Mummidalen – en ny animasjonsserie (limited edition), fra Arabia.

Tove Janssons fortellinger om Mummitrollet og livet i Mummidalen får nytt liv i en tredimensjonal, animert TV-serie som er produsert av Gutsy Animations. Det nysgjerrige Mummitrollet spiller hovedrollen. Som en hyllest til TV-serien lanserer Arabia fire krus basert på seriens ulike handlinger: Den siste dragen, Hufsas natt, Den gylne halen og Trollvinter. Krusene er til salgs f.o.m. den 14. juni 2019. 3D-animasjonene er basert på Tove og Lars Janssons originale illustrasjoner, og de er trofaste mot de opprinnelige historiene. I animasjonene uttrykkes dette ved bruk av lys og skygger for å gjenskape mystikken og følelsen av eventyr i Mummidalen, som er karakteristisk for Jansson. Dette er den perfekte gaven til en som samler på Mummi-kopper! Tåler oppvaskmaskin, mikrobølgeovn, steikeovn og fryser. OBS: Må ikke settes direkte fra fryseren og inn i en varm ovn. Må ikke settes direkte fra varm ovn til en våt, kald overflate, eller direkte på stål.

Krus Hufsas natt Arabia

Mummi krus, Hufsas hatt, fra serien Mummidalen – en ny animasjonsserie (limited edition), fra Arabia.
110266

Mummi krus Den siste dragen

Mummi krus, Den siste dragen, fra serien Mummidalen /Moomin valley – en ny animasjonsserie (limited edition), fra Arabia.
110268

Mummi krus Trollvinter

Mummi krus, Trollvinter, fra serien Mummidalen /moomin valley – en ny animasjonsserie (limited edition), fra Arabia.
110267