Til toppen

mummi mugge 0,35l ettermiddag i stuen

Produktnummer: 102495
Lagerbeholdning:

inkl. mva

Mummi mugge 0,35l, Ettermiddag i stuen, fra Arabia. Kjempefin mugge i keramikk, dekorert med flotte illustrasjoner fra det kjente mummihuset. Denne lille muggen er perfekt til servering av melk, fløte eller saus, og er en mugge det er stas å sette fram på bordet! Det runde, blå mummihuset ? som Mummipappa har bygd med sine egne hender ? er han svært stolt av. Gjester er alltid velkomne, og døren er alltid åpen. Mummimamma, Mummipappa og Mummitrollet er mummihusets faste beboere, andre kommer og går som de ønsker. Tove Slotte-Elevant har designet mummitrollserien i tråd med de originale tegningene skapt av den finske forfatteren Tove Jansson. ​ Muggen kan vaskes i oppvaskmaskin.

Mummi mugge 0,35l, Ettermiddag i stuen, fra Arabia. Kjempefin mugge i keramikk, dekorert med flotte illustrasjoner fra det kjente mummihuset. Denne lille muggen er perfekt til servering av melk, fløte eller saus, og er en mugge det er stas å sette fram på bordet! 
Det runde, blå mummihuset – som Mummipappa har bygd med sine egne hender – er han svært stolt av. Gjester er alltid velkomne, og døren er alltid åpen.  Mummimamma, Mummipappa og Mummitrollet er mummihusets faste beboere, andre kommer og går som de ønsker. 

Tove Slotte-Elevant har designet mummitrollserien i tråd med de originale tegningene skapt av den finske forfatteren Tove Jansson.

Muggen kan vaskes i oppvaskmaskin.

 

Diameter 8,9/9,6 cm
Høyde 7,7 cm
Volum 0,35 liter cm3
Farge Multi
Materiale Keramikk