Til toppen

mummi mugge 1l mummihuset

Produktnummer: 102494
Lagerbeholdning:

inkl. mva

Mummi mugge 1l, Mummihuset, fra Arabia. Kjempefin mugge i keramikk, dekorert med flotte illustrasjoner fra det kjente mummihuset. Det dekorative lokket er formet som taket på mummihuset, og setter virkelig prikken over i'en. Dette er en mugge det er stas å sette fram på bordet! Det runde, blå mummihuset ? som Mummipappa har bygd med sine egne hender ? er han svært stolt av. Gjester er alltid velkomne, og døren er alltid åpen. Mummimamma, Mummipappa og Mummitrollet er mummihusets faste beboere, andre kommer og går som de ønsker. Tove Slotte-Elevant har designet mummitrollserien i tråd med de originale tegningene skapt av den finske forfatteren Tove Jansson. Muggen kan vaskes i oppvaskmaskin.

Mummi mugge 1 l, Mummihuset, fra Arabia. Kjempefin mugge i keramikk, dekorert med flotte illustrasjoner fra det kjente mummihuset. Det dekorative lokket er formet som taket på mummihuset, og setter virkelig prikken over i'en. Dette er en mugge det er stas å sette fram på bordet! 
Det runde, blå mummihuset – som Mummipappa har bygd med sine egne hender – er han svært stolt av. Gjester er alltid velkomne, og døren er alltid åpen.  Mummimamma, Mummipappa og Mummitrollet er mummihusets faste beboere, andre kommer og går som de ønsker. 

Tove Slotte-Elevant har designet mummitrollserien i tråd med de originale tegningene skapt av den finske forfatteren Tove Jansson.

Muggen kan vaskes i oppvaskmaskin.

Diameter 10/12,5 cm
Høyde 14,5/23,5 cm
Volum 1 liter cm3
Farge Multi
Materiale Keramikk