Til toppen

Muuto

Muuto

Danske Muuto er leverandør av møbler og bruksgjenstanderMuuto er inspirert av det finske ordet ”muutos” som betyr ”nytt perspektiv”. Håndplukkede skandinaviske designere får frihet til å utrykke sin indivduelle designfilosofi og historie gjennom møbler og hverdagslige gjenstander. Resultatet er produkter i ny og orginal design som gjenkjennes for sitt ”muutos”.

Følg Muuto på Instagram og bli ytterligere inspirert!

Visning
/
Sortering
NY

Muuto Lampe Tip Table Sort

Lampe Tip Table i sort farge fra Muuto
97022
NY

Muuto Vase Silent Clear, stor

Vase, Silent clear i stor størrelse, fra Muuto.
68699
NY

Muuto Lampe E27 Clay Brown

Lampe E27 i fargen clay brown fra Muuto
110487
NY

Muuto Lampe E27 Pale Blue

Lampe E27, i pale blue, fra Muuto.
110488
NY

Muuto Lampe Ambit Taupe Ø40

Lampe, Ambit, i taupe (Ø 40cm) fra Muuto.
110489
NY

Muuto Lampe Ambit Taupe Ø25

Lampe, Ambit, i taupe (Ø 25cm) fra Muuto.
110490
NY

Muuto Lampe Ambit Taupe Ø16,5

Lampe, Ambit, i taupe (Ø 16,5cm) fra Muuto.
110494
NY

Muuto Lampe Ambit Sort Ø16,5

Lampe, Ambit, i sort (Ø 16,5cm) fra Muuto.
110493
NY

Muuto Lampe Ambit Grønn Ø16,5

Taklampe, Ambit, i grønn (Ø 16,5cm) fra Muuto
110492
NY

Muuto Lampe Ambit Grå Ø16,5

Lampe, Ambit, i grå (Ø 16,5cm) fra Muuto.
110491
 

muuto beam lampe aluminium

Lampe, Beam i aluminium, fra Muuto. Beam er en allsidig og brukervennlig lampe i et enkelt og moderne design, inspirert av frontlyktene på en bil. Lampen er formet som en sylinder i anodisert aluminium, og den roterende basen gjør det mulig å rette lyset akkurat dit du ønsker. Lampen er utstyrt med en dimmer som lar deg velge mellom tre ulike lysstyrker, der lyset kommer ut gjennom begge endene av lampehodet. Bruk beam lampe som arbeidslys på kontoret, som stemningsbelysning i stua eller som en leselampe på nattbordet. For Muuto starter god design med personen. De håndplukker de mest lovende designtalentene i Skandinavia, og gir dem friheten til å uttrykke sin individuelle historie gjennom hverdagslige gjenstander. Beam lampe er designet av Tom Chung.
105964

muuto beam lampe grønn

Lampe, Beam i grønn, fra Muuto. Beam er en allsidig og brukervennlig lampe i et enkelt og moderne design, inspirert av frontlyktene på en bil. Lampen er formet som en sylinder i anodisert aluminium, og den roterende basen gjør det mulig å rette lyset akkurat dit du ønsker. Lampen er utstyrt med en dimmer som lar deg velge mellom tre ulike lysstyrker, der lyset kommer ut gjennom begge endene av lampehodet. Bruk beam lampe som arbeidslys på kontoret, som stemningsbelysning i stua eller som en leselampe på nattbordet. For Muuto starter god design med personen. De håndplukker de mest lovende designtalentene i Skandinavia, og gir dem friheten til å uttrykke sin individuelle historie gjennom hverdagslige gjenstander. Beam lampe er designet av Tom Chung.
105963