Til toppen

muuto grip lysestake rød

Produktnummer: 76707
Lagerbeholdning:

inkl. mva

Grip lysestake i rød, designet av Jens Fager for Muuto. For Muuto starter god design med personen. De håndplukker de mest lovende designtalentene i Skandinavia, og gir dem friheten til å uttrykke sin individuelle historie gjennom hverdagslige gjenstander.Grip er en enkel og flott lysestake i pulverlakkert aluminium. Ideen bak designet var å skape en ærlig og estetisk lysestake, som gjennom enkel design perfekt forener to grunnleggende funksjoner: Gi lys, enkel å flytte på. Navnet GRIP ble valgt for å understreke lysestakens perfekte grep.Grip kommer i fire forskjellige farger: Lys grønn, sand, antrasitt og dus rød.

Grip lysestake i rød, designet av Jens Fager for Muuto. For Muuto starter god design med personen. De håndplukker de mest lovende designtalentene i Skandinavia, og gir dem friheten til å uttrykke sin individuelle historie gjennom hverdagslige gjenstander.
Grip er en enkel og flott lysestake i pulverlakkert aluminium. Ideen bak designet var å skape en ærlig og estetisk lysestake, som gjennom enkel design perfekt forener to grunnleggende funksjoner: Gi lys, enkel å flytte på. Navnet GRIP ble valgt for å understreke lysestakens perfekte grep.
Grip kommer i fire forskjellige farger: Lys grønn, sand, antrasitt og dus rød.

Diameter 4,8 cm
Høyde 8,4 cm
Farge Rød
Materiale Aluminium