Til toppen

Muuto Hylle Folded Shelf Oransje Medium

Produktnummer: 114674
Lagerbeholdning:

inkl. mva

HylleFolded Shelf i oransje, fra Muuto, medium størrelse. Designet av Johan Van Hengel. Denne hyllen har et moderne og stilrent uttrykk, og gir assosialsjoner til brettet papir - derav navnet! Funksjonell og stilig hylle i pulverlakkert stål. Bruk den til å stille ut favorittgjenstandene i stua, som krydderhylle på kjøkkenet, til oppbevaring av kontorrekvisita, eller til parfyme, kremer og håndklær på badet. Folded Shelf kommer med 2 praktiske kroker, samt skruer til montering. Måler 51x22 cm. 

muuto hylle folded shelf grå

Hylle, Folded Shelf i grå, fra Muuto. Funksjonell og stilig hylle i pulverlakkert stål. Bruk den til å stille ut favorittgjenstandene i stua, som krydderhylle på kjøkkenet, til oppbevaring av kontorrekvisita, eller til parfyme, kremer og håndklær på badet. Eller hva med å bruke den som et alternativt nattbord? Folded Shelf kommer med 2 praktiske kroker, samt skruer til montering.
91077

Muuto Hylle Folded Shelf Grå Liten

Hylle, folded shelf i grå fra Muuto, liten størrelse
96437

muuto hylle folded shelf sort

Hylle, Folded Shelf i sort, fra Muuto. Funksjonell og stilig hylle i pulverlakkert stål. Bruk den til å stille ut favorittgjenstandene i stua, som krydderhylle på kjøkkenet, til oppbevaring av kontorrekvisita, eller til parfyme, kremer og håndklær på badet. Eller hva med å bruke den som et alternativt nattbord? Folded Shelf kommer med 2 praktiske kroker, samt skruer til montering.
91076