MY HAPPY SOAP(S)

MY HAPPY SOAP(s) ble grunnlagt med ett eneste mål i tankene: Å lage en luksuskolleksjon av rene vegetabilske såper, en kolleksjon som ved å forene tradisjon og modernisme, skulle appellere til alle aldersgrupper. MY HAPPY SOAP(s) har et stort hjerte for miljøet, og anvender kun ingredienser som respekterer både plante- og dyrelivet. Det er ingen konserveringsmiddel, og trykkfri emballasje.Grunnleggerne tok utgangspunkt i den berømte, franske såpen Savon de Marseilles, og gjorde om et ordinært hverdagsprodukt til en unik, velduftende og sanselig opplevelse! Kun de beste naturlige og økologiske ingredienser er brukt i den velutprøvde framstillingsprosessen, og såpene er tilsatt dufter fra en av frankrikes mest anerkjente parfymører. 

Sorter etter:
Tilbud

my happy soap(s) såpe camelia

Såpe, Camelia, fra MY HAPPY SOAP(s). En blomstrende drøm av en duft. Duftfamilie: Blomsterverden.En luksuriøs, håndlaget såpe, beriket med fuktighetsgivende sheasmør og dufter fra de beste parfymører i Grasse, Frankrike. Den nærende og rene vegetabilske formelen, med kun de beste naturlige og økologiske ingrediensene, gjør dette enkle hverdagsproduktet til en unik og sanselig opplevelse.
91446
Tilbud

my happy soap(s) såpe fikentre

Såpe, Fikentre, fra MY HAPPY SOAP(s). En fruktig, treaktig duft som sender tankene avgårde til varmere strøk. Duftfamilie: Treaktig.En luksuriøs, håndlaget såpe, beriket med fuktighetsgivende sheasmør og dufter fra de beste parfymører i Grasse, Frankrike. Den nærende og rene vegetabilske formelen, med kun de beste naturlige og økologiske ingrediensene, gjør dette enkle hverdagsproduktet til en unik og sanselig opplevelse.
91442
Tilbud

my happy soap(s) såpe jordbær

Såpe, Jordbær, fra MY HAPPY SOAP(s). Jordbæret - hagens lille, fruktige juvel. Duftfamilie: Fruktig.En luksuriøs, håndlaget såpe, beriket med fuktighetsgivende sheasmør og dufter fra de beste parfymører i Grasse, Frankrike. Den nærende og rene vegetabilske formelen, med kun de beste naturlige og økologiske ingrediensene, gjør dette enkle hverdagsproduktet til en unik og sanselig opplevelse.
91428
Tilbud

my happy soap(s) såpe lavendel

Såpe, Lavendel, fra MY HAPPY SOAP(s). Frisk solskinnsduft fra
91429
Tilbud

my happy soap(s) såpe mistral

Såpe, Mistral, fra MY HAPPY SOAP(s). Frisk og styrkende duft av Mistralvind som blåser i Provence. Duftfamilie: Akvatisk.En luksuriøs, håndlaget såpe, beriket med fuktighetsgivende sheasmør og dufter fra de beste parfymører i Grasse, Frankrike. Den nærende og rene vegetabilske formelen, med kun de beste naturlige og økologiske ingrediensene, gjør dette enkle hverdagsproduktet til en unik og sanselig opplevelse.
91433
Tilbud

my happy soap(s) såpe musk

Såpe, Musk, fra MY HAPPY SOAP(s). Kjente, kjære, aromatisk og sensuelle duftnoter. Duftfamilie: Orientalsk.En luksuriøs, håndlaget såpe, beriket med fuktighetsgivende sheasmør og dufter fra de beste parfymører i Grasse, Frankrike. Den nærende og rene vegetabilske formelen, med kun de beste naturlige og økologiske ingrediensene, gjør dette enkle hverdagsproduktet til en unik og sanselig opplevelse.
91447
Tilbud

my happy soap(s) såpe peon

Såpe, Peon, fra MY HAPPY SOAP(s). Å fange sommerfugler en sommerdag i hagen, omgitt av en delikat og fyldig blomsterduft. Duftfamilie: Blomsterverden.En luksuriøs, håndlaget såpe, beriket med fuktighetsgivende sheasmør og dufter fra de beste parfymører i Grasse, Frankrike. Den nærende og rene vegetabilske formelen, med kun de beste naturlige og økologiske ingrediensene, gjør dette enkle hverdagsproduktet til en unik og sanselig opplevelse.
91430
Tilbud

my happy soap(s) såpe sjø

Såpe, Sjø, fra MY HAPPY SOAP(s). En duft av den blå dybde som innbydende venter på et stup... Duftfamilie: Akvatisk.En luksuriøs, håndlaget såpe, beriket med fuktighetsgivende sheasmør og dufter fra de beste parfymører i Grasse, Frankrike. Den nærende og rene vegetabilske formelen, med kun de beste naturlige og økologiske ingrediensene, gjør dette enkle hverdagsproduktet til en unik og sanselig opplevelse.
91435
Tilbud

my happy soap(s) såpe solbær

Såpe, Solbær, fra MY HAPPY SOAP(s). Aromatisk, fruktig og unik duft til minne om et øyeblikk blant hagens bærbusker. Duftfamilie: Fruktig.En luksuriøs, håndlaget såpe, beriket med fuktighetsgivende sheasmør og dufter fra de beste parfymører i Grasse, Frankrike. Den nærende og rene vegetabilske formelen, med kun de beste naturlige og økologiske ingrediensene, gjør dette enkle hverdagsproduktet til en unik og sanselig opplevelse.
91432
Tilbud

my happy soap(s) såpe sort te

Såpe, Sort te, fra MY HAPPY SOAP(s). Kraftig og aromatisk. Duftfamilie: Orientalsk.En luksuriøs, håndlaget såpe, beriket med fuktighetsgivende sheasmør og dufter fra de beste parfymører i Grasse, Frankrike. Den nærende og rene vegetabilske formelen, med kun de beste naturlige og økologiske ingrediensene, gjør dette enkle hverdagsproduktet til en unik og sanselig opplevelse.
91451
Tilbud

my happy soap(s) såpe vanilje

Såpe, Vanilje, fra MY HAPPY SOAP(s). Myk og delikat, mild og sensuell. Et must for vaniljeelskere. Duftfamilie: Blomsterverden.En luksuriøs, håndlaget såpe, beriket med fuktighetsgivende sheasmør og dufter fra de beste parfymører i Grasse, Frankrike. Den nærende og rene vegetabilske formelen, med kun de beste naturlige og økologiske ingrediensene, gjør dette enkle hverdagsproduktet til en unik og sanselig opplevelse. 
91437
Tilbud

my happy soap(s) såpe vannlilje

Såpe, Vannlilje, fra MY HAPPY SOAP(s). Som et bilde av Claude Monet - strålende, delikat og fengslende. Duftfamilie: Blomsterverden.En luksuriøs, håndlaget såpe, beriket med fuktighetsgivende sheasmør og dufter fra de beste parfymører i Grasse, Frankrike. Den nærende og rene vegetabilske formelen, med kun de beste naturlige og økologiske ingrediensene, gjør dette enkle hverdagsproduktet til en unik og sanselig opplevelse.
91436