Tilbud
  • my happy soap(s) såpe jordbær - slideshow 1

my happy soap(s) såpe jordbær

Varenummer: 91428
Lagerbeholdning:
Lagt til i
Legg i ønskeliste

Såpe, Jordbær, fra MY HAPPY SOAP(s). Jordbæret - hagens lille, fruktige juvel. Duftfamilie: Fruktig.En luksuriøs, håndlaget såpe, beriket med fuktighetsgivende sheasmør og dufter fra de beste parfymører i Grasse, Frankrike. Den nærende og rene vegetabilske formelen, med kun de beste naturlige og økologiske ingrediensene, gjør dette enkle hverdagsproduktet til en unik og sanselig opplevelse.

Såpe, Jordbær, fra MY HAPPY SOAP(s). Jordbæret - hagens lille, fruktige juvel. Duftfamilie: Fruktig.

En luksuriøs, håndlaget såpe, beriket med fuktighetsgivende sheasmør og dufter fra de beste parfymører i Grasse, Frankrike. Den nærende og rene vegetabilske formelen, med kun de beste naturlige og økologiske ingrediensene, gjør dette enkle hverdagsproduktet til en unik og sanselig opplevelse.

OBS: Kun på salg i nettbutikken.

volume 125g
Colour Rød

Iris Hantverk neglebørste Lovisa enkel

Neglebørste, Lovisa enkel, fra Iris Hantverk.Neglebørste i oljet eik, til rengjøring av hender og negler. Børsten har et godt grep.
70660

lilla bruket flytende såpe bergamott/patchouli 450ml

Flytende såpe 450ml, med bergamott/patchouli, fra Lilla Bruket.? Til vask av hender og kropp? 100 % økologiske/naturlige produkter? Mykgjørende, oppfriskende, lett eksfolierende
74688

Skandinavisk duftlys bær

Duftlys, Bær, fra Skandinavisk.Ren duftblanding av bjørnebær, blåbær og tyttebær, som minner om turer til skogs for å plukke bær. Duftlyset er laget av en blanding av parfyme, FSC-sertifisert plantevoks og mineralvoks. Veken er av 100 % bomull. Helt for hånd i malte lysglass, brennetid ca. 45 timer.  
88727