Tilbud
  • my happy soap(s) såpe vanilje - slideshow 1

my happy soap(s) såpe vanilje

Varenummer: 91437
Lagerbeholdning:
Lagt til i
Legg i ønskeliste

Såpe, Vanilje, fra MY HAPPY SOAP(s). Myk og delikat, mild og sensuell. Et must for vaniljeelskere. Duftfamilie: Blomsterverden.En luksuriøs, håndlaget såpe, beriket med fuktighetsgivende sheasmør og dufter fra de beste parfymører i Grasse, Frankrike. Den nærende og rene vegetabilske formelen, med kun de beste naturlige og økologiske ingrediensene, gjør dette enkle hverdagsproduktet til en unik og sanselig opplevelse. 

Såpe, Vanilje, fra MY HAPPY SOAP(s). Myk og delikat, mild og sensuell. Et must for vaniljeelskere. Duftfamilie: Blomsterverden.

En luksuriøs, håndlaget såpe, beriket med fuktighetsgivende sheasmør og dufter fra de beste parfymører i Grasse, Frankrike. Den nærende og rene vegetabilske formelen, med kun de beste naturlige og økologiske ingrediensene, gjør dette enkle hverdagsproduktet til en unik og sanselig opplevelse.

OBS: Kun på salg i nettbutikken.

 

volume 125g
Colour Beige, krem

Iris Hantverk badebørste Lovisa

Badebørste, Lovisa, fra Iris Hantverk. Effektiv badebørste laget av oljet eik og hestehår. La børsten tørke stående på børsten, så vannet transporteres bort fra treet som er mer sensistiv mot fuktighet.  
60226

lilla bruket saltbad mynte

Saltbad med mynte, fra Lilla Bruket.? Tilsettes i badet? 100 % økologisk? Stressdempende og energigivende 
79530
Tilbud

my happy soap(s) såpe camelia

Såpe, Camelia, fra MY HAPPY SOAP(s). En blomstrende drøm av en duft. Duftfamilie: Blomsterverden.En luksuriøs, håndlaget såpe, beriket med fuktighetsgivende sheasmør og dufter fra de beste parfymører i Grasse, Frankrike. Den nærende og rene vegetabilske formelen, med kun de beste naturlige og økologiske ingrediensene, gjør dette enkle hverdagsproduktet til en unik og sanselig opplevelse.
91446