Tilbud
  • my happy soap(s) såpe vannlilje - slideshow 1

my happy soap(s) såpe vannlilje

Varenummer: 91436
Lagerbeholdning:
Lagt til i
Legg i ønskeliste

Såpe, Vannlilje, fra MY HAPPY SOAP(s). Som et bilde av Claude Monet - strålende, delikat og fengslende. Duftfamilie: Blomsterverden.En luksuriøs, håndlaget såpe, beriket med fuktighetsgivende sheasmør og dufter fra de beste parfymører i Grasse, Frankrike. Den nærende og rene vegetabilske formelen, med kun de beste naturlige og økologiske ingrediensene, gjør dette enkle hverdagsproduktet til en unik og sanselig opplevelse.

Såpe, Vannlilje, fra MY HAPPY SOAP(s). Som et bilde av Claude Monet - strålende, delikat og fengslende. Duftfamilie: Blomsterverden.

En luksuriøs, håndlaget såpe, beriket med fuktighetsgivende sheasmør og dufter fra de beste parfymører i Grasse, Frankrike. Den nærende og rene vegetabilske formelen, med kun de beste naturlige og økologiske ingrediensene, gjør dette enkle hverdagsproduktet til en unik og sanselig opplevelse.

OBS: Kun på salg i nettbutikken.

volume 125g
Colour Blå

Iris Hantverk hårbørste stor

Hårbørste, stor, fra svensk Iris Hantverk.Stor børste av bøk med svinebust. Myk og skånsom mot hår og hodebunn. Svinebusten transporterer hårets naturlige oljer fra hodebunnen ut i lengdene, og gjør håret mykt og glansfullt. Velegnet til alle hårtyper.
78553

skandinavisk duftpinner hav

Duftpinner, Hav, fra Skandinavisk.Duftnoter av vannflora, drivved, sjøskum og frisk luft. En refleksjon av Skandinavias endeløse kystlinjer. Duftpinnene fra Skandinavisk sprer diskret og deilig duft i hjemmet i flere måneder. Jo flere pinner du bruker samtidig, jo sterkere blir duften. Snu gjerne pinnene ukentlig.
81550