Til toppen

my happy soap(s) såpe vannlilje

Produktnummer: 91436
Lagerbeholdning:

inkl. mva

Såpe, Vannlilje, fra MY HAPPY SOAP(s). Som et bilde av Claude Monet - strålende, delikat og fengslende. Duftfamilie: Blomsterverden.En luksuriøs, håndlaget såpe, beriket med fuktighetsgivende sheasmør og dufter fra de beste parfymører i Grasse, Frankrike. Den nærende og rene vegetabilske formelen, med kun de beste naturlige og økologiske ingrediensene, gjør dette enkle hverdagsproduktet til en unik og sanselig opplevelse.

Såpe, Vannlilje, fra MY HAPPY SOAP(s). Som et bilde av Claude Monet - strålende, delikat og fengslende. Duftfamilie: Blomsterverden.

En luksuriøs, håndlaget såpe, beriket med fuktighetsgivende sheasmør og dufter fra de beste parfymører i Grasse, Frankrike. Den nærende og rene vegetabilske formelen, med kun de beste naturlige og økologiske ingrediensene, gjør dette enkle hverdagsproduktet til en unik og sanselig opplevelse.

OBS: Kun på salg i nettbutikken.

Base for all products
volume 125g
Colour Blå

skandinavisk duftpinner hav

Duftpinner, Hav, fra Skandinavisk.Duftnoter av vannflora, drivved, sjøskum og frisk luft. En refleksjon av Skandinavias endeløse kystlinjer. Duftpinnene fra Skandinavisk sprer diskret og deilig duft i hjemmet i flere måneder. Jo flere pinner du bruker samtidig, jo sterkere blir duften. Snu gjerne pinnene ukentlig.
81550