Til toppen

Nicolas Vahé Peppermix Sort/Rosa

Produktnummer: 118903
Lagerbeholdning:

inkl. mva

Peppermix, med sorte og rosa pepperkorn fra Nicolas Vahé.

Peppermix, med sorte og rosa pepperkorn fra Nicolas Vahé. Nicolas Vahé gir deg en allsidig pepperblanding med svarte og rosa pepperkorn. Den avrundede styrken fra rosa pepperkorn er nærmere chiliens; sammenlignet med svarte pepperkorn som er litt mer skarpe. Du vil også merke en fruktig understrøm i den dype smaken som rosa pepperkorn tilsetter blandingen. Løft smakene i matlagingen, og krydre retten med en smak av denne pepperblandingen - fra gryteretter og karriretter til sauser og marinader. I en gin og tonic tilfører noen få rosa pepperkorn som pynt en søt smak med en subtil varme. Hver kvern leveres med en keramisk kvern som gir deg ekstra finmalte krydder. Dette frigjør oljene for mer aroma og smak i rettene.

Nicolas Vahe pepper

Nyt den klassiske pepperblandingen fra Nicolas Vahé med fem forskjellige typer pepper: Hvit, rød, grønn, rosa og svarte pepperkorn.
1060517
 

Nicolas Vahe salt & pepper everyday mix

Nicolas Vahés, Everyday mix, bestående av salt & pepper, passer perfekt til hverdagsbruk! Kommer i dekorativ glassflaske, med kvern på toppen.Ingredienser: svart pepper og salt.
1060516
 
NY

Nicolas Vahe Salt Chili blend

Gi rettene dine litt mer spice med Nicolas Vahe Salt chili blend.
122259

Nicolas Vahe Salt Svart

Svart havsalt fra Nicolas Vahe, blandet med aktivt kull for å sette et slående preg på matlagingen din.
122258